Ziua a treia la Internationalele de Inot ale Romaniei. Cele mai bune rezultate

374
Ziua a treia la Internationalele de Inot ale Romaniei. Cele mai bune rezultate

Ziua a treia la Internationale i-a adus o noua victorie Biancai Andreea Costea. Intrecerea pentru victorie la 50 de metri liber a fost cu Ana Dascal. Top 3 la open si la junioare a fost acelasi cu slovaca Ripkova in urma Biancai si Anei. La 50 de metri spate Daniel Martin a castigat in fata lui Catalin Paul Ungur. Andrei Mircea Anghel a fost pe 3. La juniori Gabriel Ioan Dumitrache a fost pe 2 dupa portughezul Costa. Daniel Alexandru Nicusan a fost pe trei. Rezultate si clasamente sunt pe FRNPM!

Ziua a treia la Internationalele de Inot ale Romaniei a fost castigatoare si pentu Bogdan Scarlat. Succesul a fost la 1500 de metri

Bogdan Andrei Scarlat l-a intrecut pe Bogdan Mihai Petre iar pe 3 a fost portughezul Pedro Miguel Santos. La juniori la 1500 de metri Santos a fost urmat de Sebastian Nicolae Tulea de la Palatul Copiilor Constanta.

La 200 metri bras a castigat slovaca Trnikova in fata Claudiei Maria Gadea. Ingrid Huszar a fost a 4-a si cea mai buna romanca la junioare. Ingrid a fost pe doi dupa Nikoleta Trnikova.

La 100 metri bras s-a impus lituanianul Andrius Sidlauskas. Pe doi a incheiat Andrei Razvan Gradinaru. Al treilea a fost Daniel Alexandru Nicusan castigator la juniori.

La 100 metri fluture a castigat slovaca Ripkova. Zora a fost urmata de Andreea Ramona Dragoi. Pe trei a incheiat Ioana Gabriela Gadea. La junioare s-a pastrat top 3 de la open.

La 200 metri fluture s-a impus Deividas Margevicius. Lituanianul a fost urmat de georgianul Teimuraz Kobakhidze. Top 3 a fost completat de slovacul Peciar. Cel mai bine plasat roman a fost Tobias George Dumitrache. La juniori a castigat Peciar in fata lui Dumitrache.

Ziua a treia la Internationalele de Inot ale Romaniei. Cele mai bune rezultateMaysa Ratiu a castigat la 200 metri liber. Doua slovace au urmat-o: Kupkova si Cibulkova. Maysa a castigat si la junioare.

La 4×100 de metri a castigat stafeta Moldovei cu Tatiana Salcutan, Tatiana Chisca, Alexandru Ostrovscii si Dan Siminel. Pe doi s-au clasat Alexandra Dobrin, Alexandru Costel Badeata, Alexandra Bogdaneci si Bogdan Ionut Iordachescu de la Clubul Sportiv Universitar Pitesti.

Autor: Ovidiu Pețenghea