1 iunie, dead line-ul pentru inscrieri la Transylvania 6 Days

0
142

Festivalul International de Ultramaraton Transylvania 6 Days se va desfasura in perioada 26 iunie – 2 iulie, la Reghin, Romania. Este cel mai lung concurs de alergare din tara noastra, iar anul acesta este programata cea de-a doua editie. Pana in acest moment s-au inscris concurenti din 10 tari. Cea mai mare „bataie” este pe cursa „regina”, de 6 zile, unde 19 ultramaratonisti au anuntat ca se vor afla la start. Printre ei se afla si castigatorul editiei de anul trecut, grecul Stimionaris Athanasios, care a parcurs 705,596 de kilometri.

Transylvania 6 Days ofera un mediu excelent pentru a-ti testa limitele intr-o astfel de competitie

Organizatorul concursului, Adrian Bontiu, este „calit” in astfel de concursuri de mare anduranta. Are la activ numeroase ultramaratoane alergate in diferite colturi ale lumii. Experientele traite si propria viziune construiesc, la Reghin, mai mult decat un simplu concurs de alergare. Transylvania 6 days isi doreste sa ofere atat alergatorilor „incepatori” in curse de la 12 ore in sus, cat si celor experimentati atmosfera si locul propice pentru a-si depasi limitele si propriile bariere.

„Daca la prima editie au fost 9 persoane la startul cursei de 6 zile, pana in acest moment s-au inscris deja 19 ultramaratonisti. Iar unii dintre ei revin la Reghin. Imbucurator este faptul ca am primit deja mesaje in care suntem intrebati de datele de desfasurare ale competitiei din anii urmatori. Pentru editia din acest an incercam sa venim cu ceva plusuri fata de anul trecut: ca organizare, loc de luat masa, diferite facilitati pentru alergatori” a declarat Adrian Bontiu pentru aimx.ro.

Robert Miorin, locul 3 in proba de 6 zile de alergare, editia 1 Transylvania 6 Days

Concurentii inscrisi la proba de 6 zile vor avea tricouri personalizate, cu numele lor si drapelul tarii pe care o reprezinta

Data limita a inscrierilor este ziua de 1 iunie.

„Dorim sa avem o imagine clara a numarului celor care vor participa la competitie pentru a putea gestiona tot ceea ce tine de logistica, alimentatie, tricouri, medalii, diplome etc. Pana in prezent s-au inscris la cele 5 probe de 12 ore, 24, 48, 72 si 6 zile alergatori din Italia, Franta, Monaco, Germania, Serbia, Israel, Grecia, Spania, Marea Britanie si bineinteles Romania. De-abia asteptam sa ne vedem in luna iunie” a mai precizat Adrian Bontiu.

Traseul ramane acelasi ca la editia precedenta: alergatorii vor alerga pe o bucla de 842 de metri ce traverseaza parcul Tineretului din Reghin si continua in interiorul stadionului. Ultramaratonistii vor avea la dispozitie doua puncte de alimentare/hidratare, non stop, in care vor putea servi fructe, dulciuri, inghetata, apa, produse sarate etc.

Mai multe detalii despre regulament, orele de start si taxele de inscriere gasiti pe site-ul concursului: www.transylvania6days.ro

Autor: Vlad Lucian Arhire