sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONISportivii clubului Shodan Karate Timișoara se remarcă la Campionatul Național

Sportivii clubului Shodan Karate Timișoara se remarcă la Campionatul Național

Sportivii clubului Shodan Karate Timișoara sunt premiați! Preda Luca este campion național kata masculin U20. Modi Nicolas este campion național kata masculin juniori. Nedelea Andrei este campion național kumite 12-13 ani, Oancea Alexandra este campioana kata 10-11 ani. Măgurean Răzvan a fost pe locul 3 la kata 10-11 ani.

Sportivii clubului Shodan Karate Timișoara se remarcă la Campionatul Național

Sportivii clubului Shodan Karate Timișoara adună medalii! Nicolas Modi este campion național.

Anul acesta, Nicolas Modi a obținut a 10-a medalie Wkf. Bronz la Fujairah! Nicolas evoluează la cel mai înalt nivel în karate-ul mondial și olimpic!

Nicolas Modi obține a 10-a medalie Wkf din 11 participări

Nicolas Modi obține a 10-a medalie Wkf din 11 participări, are bronz la Fujairah.

Nicolas Modi a câștigat prima medalie la KARATE1 YOUTH LEAGUE VENICE 2022. Un loc trei care confirma forma ascendentă a juniorului. Nicolas care a progresat rapid. În 2017, la CS Kentos Karate Timișoara a făcut parte din echipa care a cucerit 9 titluri de campioni naționali. Nicolas Modi s-a remarcat la Kata și Kumite.

Nicolas Modi a obținut prima medalie imediat cum a schimbat categoria. A obținut și bronz la Fujairah!

”Prima competiție oficială în noua categorie de Juniori! Obiectiv îndeplinit, în condițiile în care după o entorsă la gleznă, în finala Campionatului Mondial din Turcia, ne-am antrenat două săptămâni în ultima lună și încă nu este recuperat în totalitate, acuzând dureri!”-Ștefan Modi după locul 3 obținut de Nicolas la KARATE1 YOUTH LEAGUE VENICE 2022.

În perioada 17-19 Iunie 2022, s-a desfășurat în Cehia, la Praga, cea de-a 49-a ediție a Campionatului European de Karate pentru cadeți, juniori și sportivi la nivel U21, la care au participat 1085 de sportivi, din 48 de țări.

Sportivii români au avut evoluții foarte bune, reușind să se califice în opt finale mici, pe opt categorii diferite, câștigând patru medalii de bronz pentru România. Trei dintre medalii au fost în proba de Kumite (luptă), iar Nicolas Modi a cucerit medalia de bronz la proba de Kata (exercițiu prestabilit).

Anul trecut la Cupa Memorială Sándor Péter la karate, Nicolas a fost pe podium la kata masculin.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE