13 ani plini de succese pentru Nicolae Alexandru Soare

46
13 ani plini de succese pentru Nicolae Alexandru Soare

13 ani marcați de Soare cu un titlu pe care și-l dorea în palmaresul bogat. Este campion național în proba de maraton și are un nou partener care îl ajută și despre care a postat pe pagina de socializare.

13 ani plini de succese pentru Nicolae Alexandru Soare.

13 ani în care colaborarea dintre Nicolae Alexandru Soare și Cristina Ioana Alexe a dus la recorduri, medalii, performanță obținută la atletism. Moment marcat cu un titlu la Maraton!

”Singurul titlu care îmi lipsea din colecție era cel de Campion Național în proba de maraton. Această medalie vine fix în ziua în care se împlinesc 13 ani de când lucrez cu antrenoarea mea Cristina Ioana Alexe . Pe această cale vreau sa îi mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă în care a fost lângă mine și pentru tot suportul și susținerea necondiționată. Mulțumesc noului parter de alergare Oakley care vine alături de mine cu o pereche nouă de ochelari!! Mulțumesc UVT Liberty Marathon pentru ocazia de a alerga pe străzile din Timișoara!!” mesajul integral este pe pagina de socializare a atletului campion.

Este o toamnă reușită și cu alergare pe șosea, la Campionatul Național de 5k & Brașov Running Festival 10k Elite Național, locul 1 în cadrul ambelor concursuri motiv de satisfacție pentru antrenoarea: Cristina Ioana Alexe și de analiză pentru Nicolae:

“Sunt foarte bucuros că am reușit să urc pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la prima Competiție Națională din acest an.”Soare Nicolae Alexandru

Nicolae Alexandru Soare legitimat la CSM Bacău a câștigat titlul de campion național în proba de 5 kilometri la alergare pe șosea în cadrul Brașov Running Festival, o cursă cu mii de participanți, pe distanța de 10 kilometri, a fost primul dintre români. La Open, a avut în față 10 kenyeni și un belgian.

Pe AIMX  citiți și articole din natație și mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare.

Autor: Ovidiu Pețenghea