16 pentru Romania la Campionatul Balcanic de alergare montana

225

16 sportivi vor reprezenta Romania la Campionatul Balcanic de alergare montana. Competitia se desfasoara la Poiana Brasov, sambata, pe 24 octombrie. Unul dintre marii absenti din lotul Romaniei este Cristi Mosoiu, de la CSA Steaua. Acesta se afla in Austria, ca antrenor, cu lotul olimpic de biatlon al Romaniei. Nici Denisa Dragomir nu este prezenta la startul Balcaniadei dupa ce a suferit o accidentare in urma cu cateva saptamani.

5 tari si-au anuntat prezenta la Campionatul Balcanic de alergare montana

Este a 24-a editie a intrecerii. Lotul Romaniei va fi format din 16 alergatori: 8 seniori si 8 juniori (under 20). Vedeta echipei este campioana mondiala de alergare montana pe distanta lunga din 2019, Cristina Simion. Iar 3 dintre baietii care au luat locul 5 pe echipe la acelasi mondial vor alerga si in Poiana. Este vorba de Leonard Mitrica, Ionut Zinca si Andrei Preda.

 SENIORI MASCULIN: Viorel Andrei Pălici, Leonard Albert Mitrică, Andrei Gabriel Preda, Ionuț Alin Zinca

SENIORI FEMININ: Cristina Simion, Monica Mădălina Florea, Andreea Alina Pîscu, Ingrid Mutter;

JUNIORI MASCULIN: Marius Valentin Popa, Andrei Ihnatiuc, Daniel Gheorghe Rusu, Petru Iulian Pop;

JUNIORI FEMININ: Laura-Marina Corhană, Noemi Bordeianu, Irina Alice Bordeianu, Mădălina Elena Sîrbu.

Antrenori: Sergiu Dascăl, Cristina Alexe, Ioan Avram, Iulia Olteanu.

Startul competitiei se da de pe stadionul din Poiana Brasov. Traseul este in proportie de 95 la suta in aria domeniului schiabil, aproximativ 11 kilometri pentru seniori.

Tot pe aimx.ro poti citi si povestea ultramartonistei Cristina Vasilache dupa teribilul concurs din SUA, MOAB 240, incheiat in 106 ore, AICI!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire