Adriana Szentgyörgyi Ceaușescu și recordurile din ciclism

0
978
Adriana Szentgyörgyi Ceaușescu și recordurile din ciclism

Adriana Szentgyörgyi Ceaușescu a jucat 12 ani handbal. Anterior a practicat si atletism. A inceput la 8 ani, a devenit vicecampioana la handbal junioare, in 1995 cu Slobozia si a incheiat la 20 de ani cariera de handbalista. Dupa studii a reluat cariera de sportiva in 2014, dar pe bicicleta. Pasiunea pentru sport a transformat-o pe Adriana Ceauşescu in campioana! Este o femeie care se bucura de succes. Nascuta la Slobozia este performera, la 40 de ani plus. Legitimata la Clubul Sportiv „Steaua” si in 2019 la CS Vointa Bucuresti are numeroase titluri nationale si internationale.

Adriana Szentgyörgyi Ceaușescu are recorduri la 200 si 500 metri!

Adriana s-a implicat si la nivel organizatoric in ciclism Road Grand Pink. Adriana a facut stafeta cu Ana-Maria Estera. La capitolul victorii are succese la Cupa Otopeni Mircea Romașcanu și Locul I la Sălaj Velo Tur. S-a inscris si la duatlon. La 42 de ani, Adriana si-a menținut titlul de campioana nationala la ciclism pe pista in fiecare an, din 2016.

Adriana Szentgyörgyi Ceaușescu și recordurile din ciclism
sursa Federatia Romana de Ciclism

Se implineste aproape un an de la succesul Adrianei la Campionatele Naționale de Velodrom 2019. La Elite Feminin (500m):
1. Adriana Ceaușescu (CS Voința București)
2. Miriam Stan (CS Otopeni)
3. Maria Stancu (CS Olimpia București)

In 2018 Adriana a adus echipei Steaua un titlu de Campioană Națională la Velodrom 500m. A fost pe locul 1 la elite fond și locul 3 în etapa întâi la Turul Alexandru cel Mare – Grecia. A terminat pe primul loc la Memorialul George Negoescu. A fost pe locul 4 la RGT Drumul Vinului. A castigat la Cozia MTB si la Cupa Mircea Romașcanu. La Campionatele Naționale de Velodrom, Adriana a obținut și titlul de vicecampioană la 200 metri sprint și locul 3 la 2000 m.

Pe AIMX cititi aici si despre reusitele BikeXpert Racing la competitia BikeXpert Alpine Challenge

Autor: Ovidiu Pețenghea