27 octombrie Start la MTB Race Bucuresti la Parcul Natural Vacaresti! 

683
27 octombrie Start la MTB Race Bucuresti la Parcul Natural Vacaresti! 

 Start la MTB Race Bucuresti pe 27 octombrie. Concurs devine din 2019  international! Evenimentul e dedicat celor care doresc sa-si testeze abilitatile pe bicicleta, intr-un cadru natural in capitala.

27 octombrie: start la MTB Race Bucuresti in Parcul Natural Vacaresti! Vlad Dascalu este asteptat la start!

„Anul trecut a fost prima editie MTB RACE, iar la anul va fi un concurs international. Este deja inclus in calendarul Uniunii Cicliste Internationale. Am limitat numarul de participanti la 200, cu exceptia copiilor. Anul trecut s-a impus Lucian Logigan in fata lui Ede Molnar. Ei sunt sportivi care puncteaza pentru Romania in proba de Mountain Bike in vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020.”-Catalin Sprinceana team manager BikeXpert Racing Team

Traseul amenajat in format XCO are o lungime de aproximativ 6 kilometri. Se va parcurge de 6 ori de catre participantii de la categoriile de varsta 15- 40+ ani si de 1-2 ori de catre copii.

Traseul va fi marcat pe digul care imprejmuieste Parcul si pe potecile principale, in afara zonelor de protectie, astfel incat prezenta concurentilor sa aiba impact zero asupra ecosistemului. Ciclismul in zona Parcului Natural Vacarești este o actiune permisa de regulamentul aprobat de Ministerul Mediului.27 octombrie Start la MTB Race Bucuresti la Parcul Natural Vacaresti! 

„In plus fata de anul trecut MTB RACE are Cupa Nationala de copii. In aceeasi zi de intrecere, de dimineata va fi concursul de Mountain-Bike pentru copii de la ora 9.30. Traseul ramane in mare parte acelasi. E un traseu in afara zonei de protectie a Parcului Natural Vacaresti. Lucram la zonele tehnice. Au ramas de anul trecut rogarden si saritoarea, dar mai construim zone tehnice pana pe 27 octombrie. Aducem pamant, construim rampe, vrem sa facem un pumptrak.”-Catalin Sprinceana,  team manager BikeXpert Racing Team

Sambata 27 Octombrie program MTB RACE Bucuresti:

  • 7.30- 12.00- Ridicari de pachete (Parcarea World Class, Splaiul Unirii 168).
  • 9.30 – START CNR MTB Copii.
  • 12.30 – Pozitionarea concurentilor de la XCO in boxele de Start.
  • 12.50- Sedinta tehnica.
  • 13.00- START XCO
  • 15.00- Festivitatea de premiere

Va puteti inscrie aici!

Credit foto : Brandusa Mutoiu bucuresti-mtb.ro

Autor: Ovidiu Pețenghea