5 succese pentru Grosu in acest an! Cel mai recent triumf vine in Croatia

268
5 succese pentru Grosu in acest an! Cel mai recent triumf vine in Croatia

5 succese pentru Grosu in : Ronde van Limburg (1.1), la  Guide si Bird Island in China ude a castigat si tricoul verde pentru cele mai multe pincte. Edi a mai castigat la Ružomberok in turul Slovaciei si in actualul Tur al Croatiei, la Zadar. Edi a terminat etapa in 4:24:39.

5 succese pentru Grosu in 2019! Are 15 plasari in top 3 la intrecerile din acest an! In Turul Croatiei a castigat si a terminat prima etapa pe 3.

5 succese pentru Grosu in acest an! Cel mai recent triumf vine in CroatiaIn etapa a doua Edi a concurat intre Slunj si Zadar. Grosu a parcurs 183 de kilometri in 4:24:39. Eduard l-a intrecut pe Alex Edmondson. Australianul concureaza pentru echipa Mitchelton-Scott. Top 3 a fost completat de slovenul Marko Kump de la Adria Mobil. In Turul Croatiei urmeaza etapa a treia pe distanta de 155 kilometri. Start la Okrug, finish la Makarska.

Edi a ajuns in Croatia dupa evolutia de la Mondiale. Prima etapa a terminat-o la Lipik. A fost un sprint in etapa de 200 de kilometri. La Osijek, Eduard a ajuns dupa ce a concurat 215 kilometri pe ploaie la 8°C. A urmat  o zi  de zbor fara refacere.  S-a intrecut apoi in prima etapa din Croatia pentru victorie si a terminat pe 3!

Etapa a 5-a va aduce plutonului un final in catarare la Platak. Finalul va fi in capitala. La Zagreb ciclistii vor ajunge pe piatra cubica. Vor concura intr-un circuit in fata publicului croat.

 Este ultimul Tur pe etape din acest an pentru Edi. A fost un sezon lung, cu 88 de zile de concurs pana in momentul de fata si oboseala incepe sa se faca simtita.

Primul succes in acest an a fost in Belgia pe ploaie la sprint! Dupa evolutia buna din Turul Luxemburgului, Edi castiga Ronde van Limburg!Eduard Grosu a castigat sprintul plutonului in Luxemburg dar nu a reusit sa-l prinda pe Pieter Weening, care a castigat etapa dupa ce s-a aflat in evadare. Detalii gasiti AICI la capitolul CICLISM pe AIMX!

Sursa Foto Delko Marseille

Autor: Ovidiu Pețenghea