Adrian Bontiu alearga la No Finish Line Paris. Rezultate dupa 48h

350

Adrian Bontiu participa pentru a doua oara la No Finish Line Paris. Este un ultramaraton caritabil de 5 zile. S-a „indragostit” de acest tip de concurs si de brandul NFL. A mai alergat de doua ori la NFL Atena si o data la NFL Monaco. Dupa 48 de ore de alergare ultramaratonistul din Reghin se apropia de 200 de kilometri parcursi. Fiecare kilometru se converteste intr-un euro. Iar toti banii merg catre diferite cauze umanitare in care sunt implicati copiii.

Adrian Bontiu este singurul roman la full-race No Finish Line Paris. Mii de francezi vin zilnic in jurul Turnului Eiffel pentru a „face” kilometri.

Adrian Bontiu No Finish Line ParisStartul cursei s-a dat in ziua in care Turnul Eiffel a implinit 130 de ani de la inaugurare. Spectacolul de lumini si sunet a fost unul grandios. Si se repeta in fiecare seara. Alergatorii profesionisti participa la doua curse: o zi sau 5 zile. Alte cateva mii de oameni vin din dorinta de a face miscare si pentru a contribui la cauzele umanitare sustinute de sponsori. Adrian Bontiu se afla vineri dupa amiaza pe locul 15 din 39 de concurenti inscrisi la cursa de 5 zile. Acumulase 185 de kilometri. Liderul Dominique Bunel avea 289 de kilometri. aimx.ro a aflat de la Adrian impresiile sale dupa primele 48 de ore de concurs.

Fizic sunt ok, dar oboseala acumulata in ultimele 30 de zile isi spune cuvantul. Am acumulat 600 km in concursuri, plus antrenamentele. Picioarele rezista, dar simt o oboseala de parca n-as fi dormit de câteva zile. Ziua a doua a fost mai grea. Asa cum ma asteptam . Nu prea am reusit mare lucru. Sper sa recuperez ceva, acum, in ziua 3. Oricum, e un eveniment caritabil si asta oarecum se simte. Sunt insa si alergatori foarte buni din Franta”.

57 de mii de kilometri s-au strans in total la No Finish Line Paris pana vineri la ora 14. Concursul se incheie duminica seara, la ora 19, ora Romaniei. In 2018 distanta  alergata a fost de 130 672 kilometri. Rezultatele live le puteti gasi aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: No Finish Line Paris- facebook