Anastasia Fotu a castigat Cursa adolescentilor la Bucharest Half Marathon.

415
Anastasia Fotu a castigat Cursa adolescentilor la Bucharest Half Marathon.

Anastasia Fotu a castigat Cursa adolescentilor din cadrul Bucharest Half Marathon. Intrecerea a fost pe distanta de 3 kilometri. Anastasia a alergat a doua zi si la 10 kilometri. Anastasia Fotu s-a nascut pe 18 noiembrie 2001. A descoperit alergarea in 2014. Anastasia se antreneaza din iulie 2017 cu Dumitru Nicolaev, iar de atunci a progresat.

Anastasia Fotu a castigat cursa de 3 kilometri la Bucharest Half Marathon si i-a multumit antrenorului pentru pregatire.

http://aimx.ro/anastasia-fotu-si-pasiunea/ „Ii multumesc atrenorului meu, Dumitru Nicolaev pentru planul de antrenament.Rezultatele mele i se datoreaza. Felicitarile pe care le primesc, i se adreseaza si lui. Este un antrenor foarte bun. A fost o cursa foarte frumoasa la fel ca toate concursurile organizate de Bucharest Running Club. Incerc sa particip de fiecare data. Imi place atmosfera, faptul ca ma intalnesc cu prietenii din Bucuresti și am sansa sa fac cunostiinta cu alti oameni. Organizarea a fost impecabila, traseul a fost acelasi si astfel nu am intampinat nicio surpriza.”-Anastasia Fotu

Anastasia Fotu a castigat cursa de 3 kilometri la Bucharest Half Marathon si a vrut sa-si imbunatateasca rezultatul la 10 kilometri.

„In cadrul evenimentului, ziua urmatoare, am participat la proba de 10km. Am vrut sa ma inscriu și sa particip la aceasta cursa. Imi doream sa-mi imbunatatesc rezultatul pe distanta respectiva. M-am hotarat prea tarziu si nu au mai fost locuri disponibile. Nu am vrut sa iau startul nefiind inscrisa. Antrenorul meu mi-a spus sa particip și sa tratez cursa ca pe un antrenament. In dimineata respectiva am primit un numar de concurs de la un coleg de la club. Vazandu-ma reticienta mi-au spus sa il folosesc pentru poze. Mi s-a specificat ca nu am nicio sansa sa ma clasez printre castigatoare deoarece concurenta este puternica. Spre surprinderea mea, am avut „norocul” sa termin pe pozitia a V-a cursa. Insemna sa fiu premiata. Imi parea rau ca urmatoarea concurenta din clasament nu beneficia de premiu.  Am decis sa informez organizatorii in legatura cu problema creata pentru a o remedia. Vreau sa ii mulțumesc Valeriei van Groningen Racila pentru modul în care a abordat problema si intelegerea acordata.-Anastasia Fotu

http://aimx.ro/anastasia-fotu-si-pasiunea/In 2018, Anastasia a participat la toate concursurile organizate de Bucharest Running Club, a participat la cursa adolescentilor, reusind sa castige toate intrecerile!

„Vreau sa ii multumesc asociatiei „TOTUL ESTE POSIBIL”, care prin intermediul Elizei Nitescu, m-au recompensat cu un tricou premium pentru alergare.”-Anastasia Fotu

Obiectivele Anastasiei pentru 2019 sunt: sa devina  o alergatoare eficienta pentru a castiga cat mai mult timp; sa aiba grija la alimentatie si la odihna pentru a preveni accidentarile. Astfel Anastasia Fotu o sa castige puterea, energia, forta, vointa, ambitia si sanatatea pentru a se antrena.

Autor: Ovidiu Pețenghea