Adriana Teodorescu este antrenată de Ștefan Olteanu și face performanță la Tir!

237
Adriana Teodorescu este antrenată de Ștefan Olteanu și face performanță la Tir!

Adriana Teodorescu este născută în 2004. Este studentă la Kinetoterapie anul 1. Legitimată la CSS Triumf București și la CSA STEAUA București face performanță la concursurile de tir în proba de pușcă.

Adriana Teodorescu este antrenată de Ștefan Olteanu și face performanță la Tir!

Adriana Teodorescu este o sportivă valoroasă. Recent și-a arătat atuurile într-un duel cu Laura Ilie.

În perioada 16 – 20 noiembrie, la Iași s-au desfășurat Campionatele Internaționale ale României și Etapa nr 5 de Campionat Național la tir sportiv, pușcă și pistol aer comprimat. Adriana Teodorescu s- a calificat în finala open feminin la proba olimpică pușcă aer comprimat.

A tras o finală bună, astfel a ajuns la duel pentru medaliile de aur și argint cu valoroasa sportivă, Laura Ilie. Adriana a câștigat medalia de argint. În clasamentul pentru Etapa 5 de Campionat Național a ocupat locul 1 la categoria Tineret. La concurs au participat și sportivi din Republica Moldova și Ucraina.” -Ștefan Olteanu

Sportiva Adriana Teodorescu este junioară, legitimată la CSS Triumf București, antrenată de Ștefan Olteanu. La poligonul Triumf a venit când avea 10 ani, a fost adusă de bunicul ei. Primul titlu de campioană națională l-a câștigat când avea 12 ani, era junioară 3 și a ieșit campioană la junioare 1. Deține toate recordurile naționale la categoria junioare. Este componenta Lotului Național de junioare și deține BOPJ (bursa olimpică pentru junioare).

Adriana Teodorescu (junioară 2) este campioană națională la senioare, la tir sportiv

Adriana a participat la două Campionate Europene și două Campionate Mondiale, ultimul a fost în Peru 2021 unde s-a clasat pe locul 24. Este studentă la Universitate Ecologică București, la Kinetoterapie. Practică tirul sportiv de la vârsta de 10 ani. Are dublă legitimare la CSS Triumf Bucuresti și la CSA Steaua. La categoria senioare a obținut titlu de campioană la individual și are 4 titluri naționale cu echipa. Este antrenată de antrenorul emerit Ștefan Olteanu.

”Următorul obiectiv este participarea la Campionatele Europene din 2023, aer comprimat și glont. De asemenea ca orice sportiv de performanță obiectivul suprem este să participe la Jocurile Olimpice.”-Ștefan Olteanu

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea