Sport si istorie la Alba Iulia City Race. aimx.ro are pentru voi o inscriere gratuita!

597

4 curse la Alba Iulia City Race 2017, pe 23 septembrie

Startul se da din frumoasa cetate Alba Carolina. Cetatea a fost restaurata in totalitate  in 2014. Odata cu finalizarea lucrarilor a avut loc si prima editie a Alba Iulia City Race. Concursul are probe de  Semimaraton, Cros 10 km, Cursa populara 2.6 km si Cursa copiilor .

Traseele sunt combinate, plat cu relief variat si diferenta de nivel de pana la 700 m.

„Toate traseele trec printre cele doua impunatoare catedrale, continuand prin portile IV, V si VI care strajuiesc cetatea pe latura sa vestica, dar vor parcurge si santurile din zona interioara a Cetatii Alba Carolina care ofera o perspectiva unica pentru toti concurentii.

Zona de start/sosire se va situa chiar in inima Cetatii Alba Carolina in imediata vecinatate a 3 importante edificii, Sala Unirii, Muzeul National al Unirii si statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul, cel care realiza cea dintai unire a tuturor romanilor.

Finish-ul se va face antr-un mod triumfal si emotionant specific Cetatii Alba Carolina, prin poarta a III-a, cea mai mare si mai impunatoare dintre portile cetatii, un adevarat simbol al orasului Alba Iulia.”

Intrebarea este despre concurs!

Cate probe sunt la Alba Iulia City Race?

Raspunsurile le asteptam intr-un comentariu la postarea pe pagina noastra de facebook aimx.ro iar extragerea castigatorului se va face prin random.org. pe data de 15.09.2017.

 

Sursa info: http://albaiulia.cityrace.ro/

Credit photo: Alba Iulia City Race Facebook