Alex Creț și Darius Georgescu sunt medaliați cu bronz la Europenele de Judo

0
141
Alex Creț și Darius Georgescu sunt medaliați cu bronz la Europenele de Judo
sursa Facebook, Dan Fâșie

Alex Creț și Darius Georgescu sunt medaliați la Campionatele Europene de judo Under-23 de la Potsdam. Alex a concurat la categoria 90 kilograme, Darius a luptat la categoria plus 100 kilograme.

Alex Creț și Darius Georgescu s-au remarcat în Germania și au fost premiați cu medalii de bronz la Campionatele Europene U23 la Judo.
sursa Facebook, Dan Fasie

Alex Creț și Darius Georgescu s-au remarcat în Germania și au fost premiați cu medalii de bronz la Campionatele Europene U23 la Judo.

La categoria 63 kilograme, legitimată la CS Rapid Bucuresti, Amanda Zuaznabar Torres a trecut în optimi de croata Katarina Kristo, în sferturi a învins-o pe belgianca Alessia Corrao, dar a pierdut semifinala cu sportiva din Spania Aitana Fernandez Herrera.

Florentina Ivănescu a trecut în optimi de maghiara Ana Kriza, în sferturi s-a impus în faţa germancei Viktoria Folger, însă în semifinale a pierdut şi ea în faţa unei reprezentante a Spaniei, Laura Vazquez Fernandez. În recalificări, Ivănescu a trecut de olandeza Camile Nalbat, iar apoi a pierdut confruntarea cu Amanda Zuaznabar Torres pentru bronz.

La categoria 60 kilograme, Alexandru Matei a încheiat pe cinci, după ce a pierdut meciul pentru bronz cu azerul Mahamad Musaev.

Matei a trecut în optimi de bulgarul Ivan Simeonov, în sferturi a pierdut în faţa spaniolului Luis Barroso Lopez, dar a câştigat în recalificări în faţa armeanului Aşik Andreian, înainte de a fi învins de Musaev.

La categoria 73 kilograme, Ioan Dziţac l-a învins în primul tur pe austriacul Lenz Naprudnak, în turul secund s-a impus în faţa moldoveanului Grigorii Leontoae, dar a cedat în optimi în faţa ucraineanului Ievhen Goncearko.

Giorgia Hagianu a pierdut în primul tur al categoriei 48 kilograme, în faţa sportivei din Ungaria, Rebeka Rita Koszegi, medaliată cu bronz la finalul confruntărilor.

La 52 kilograme, Luciana Catană a fost învinsă în primul tur de o reprezentantă a Austriei, Carina Klaus-Sternweiser.

La categoria 57 kilograme ambele reprezentante ale României au pierdut în prima rundă. Yudelsis Jamez Romero, de origine cubaneză, a fost întrecută de kosovara Fationa Kasapi, medaliată cu bronz la finalul confruntărilor, iar Vanessa Tolea a cedat în faţa polonezei Karolina Siennicka.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea