sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăTRIATLONAlex Ion viseaza la performanta la intrecerea mondiala din Australia in septembrie

Alex Ion viseaza la performanta la intrecerea mondiala din Australia in septembrie

Alex Ion viseaza la Tokyo, participarea la Jocurile Olimpice  se contureaza de la o intrecere de triatlon la alta. Alex are un nou reper dupa ce a castigat titlul de campion national. Dupa Delta Triathlon unde s-a impus, Alex Ion va concura la Campionatul Mondial din Gold Coast, Australia.

„Pentru mine a fost o cursa buna, in care am reusit sa merg singur de la inceput pana la sfarsit si sa imi mentin prima pozitie inca de la inot pana la alergare. Am iesit din apa dupa proba de 1500m pe care am terminat-o in 18′ 15” cu un avans de 2’55”. Am avut un avans pe care l-am mentinut singur pe cei 40km de bicicleta. Am avut o medie de 37.7 km/h si un NP de 310. La alergare, m-am folosit de ultimile rezerve de energie si m-am concentrat pe un singur lucru…Titlul de Campion National!”

Rezultatele competitiei sunt aici!

Alex Ion viseaza la noi performante dupa ce si-a aratat valoarea la Nationale, la Delta Triathlon a avut o cursa de „solo ride”.

„Pentru mine, acest titlul este doar inceputul! Obiectivele mele sunt mult mai mari de atat. Tintesc cursele internationale, care chiar sunt niste provocari imense tinand cont de nivelul lor. Nu pot sa zic ca nu ma bucur de rezultatul obtinut la Tulcea, dar asta nu inseamna ca acum s-a terminat cu munca. Inca mai am foarte mult de muncit pentru a fi un triatlonist bun. Asa ca…deja sunt inapoi la antrenamente si continuam pregatirea alaturi de antrenorii mei Alex Diaconu si Matei Giurcaneanu pentru Campionatul Mondial din Gold Coast, Australia.”

Alexandru Ion se concentreaza pe Campionatul Mondial din Australia. Ion s-a antrenat in special la alergat si apoi la inot si ciclism ca sa se califice la intrecerea mondiala din Australia. (12-16 septembrie).

Autor: Ovidiu Pețenghea

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE