Alex Ștefănescu, Diana Rențea și Maria Ioana Constantin se impun la SES CUP

182
Alex Ștefănescu, Diana Rențea și Maria Ioana Constantin se impun la SES CUP

Alex Ștefănescu, Diana Rențea și Maria Ioana Constantin s-au remarcat la întrecerile de schi alpin din Poiana Brașov. Ștefănescu Alexandru Ștefan a câștigat ambele curse, respectiv Slalom Uriaș și Slalom. Diana Andreea Rențea s-a clasat pe primul loc la Slalom Uriaș. Maria Ioana Cosntantin s-a impus la proba de Slalom.

Alex Ștefănescu, Diana Rențea și Maria Ioana Constantin au câștigat la Slalom Uriaș și Slalom, la competiția de schi alpin Poiana Brașov SES CUP 2021

Rezultatele FIS SES Cup 2021

La proba Slalom Uriaș bărbați, primul loc a fost ocupat de România prin Ștefănescu Alexandru Ștefan, cu un timp total de 1:40.39, în timp ce la o diferență de 0.85, pe al doilea loc s-a clasat Ungaria, reprezentată prin Pal Krisztian. Locul al treilea a revenit Lituaniei, prin Zaveckas Rokas, cu un timp de 1:42.14.

La proba de Slalom Uriaș femei, primele trei locuri au fost ocupate de România la competiția de schi alpin Poiana Brașov SES CUP 2021. Pe primul loc s-a clasat Diana Andreea Rențea, cu un timp total de 1:43.57, urmată de Maria Ioana Constantin, la o diferență de 0.49 secunde cu 1:44.06, iar podiumul a fost continuat de Leona Isabelle Trifu care a înregistrat un timp de 1:44.71.

La proba de Slalom, bărbați, pe primul loc s-a clasat România, prin Ștefănescu Alexandru Ștefan cu un timp de 1:32.48. La o diferență de 0.33 secunde, al doilea loc a revenit tot României, prin Danciu Raul cu 1:32.81. De asemenea, al treilea loc a revenit Lituaniei, reprezentată de Zaveckas Rokas, cu 1:33.86.

La proba de Slalom femei pe primul loc s-a clasat România prin Maria Ioana Constantin, cu un timp total de 1:34.34. La o diferență de 0.51 secunde, al doilea loc a fost ocupat tot de România, prin Iulia Petruța Benga, cu 1:34.85, pentru ca pe al treilea loc să se situeze Lituania prin Anna Jazmin Kiss, cu 1:36.64

Sursa Bianca Dobrescu

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!