vineri, februarie 23, 2024
AcasăTRIATLONAlex Toma a castigat Delta Triathlon Sprint si pregateste Trichallenge Mamaia

Alex Toma a castigat Delta Triathlon Sprint si pregateste Trichallenge Mamaia

Alex Toma a castigat in 1:04:46 Delta Triathlon Sprint. Intrecerea de la Sprint AG(25-29 ani) l-a gasit pe profesorul de inot in fata lui Stefan Miron si a lui Cornel Dretcanu. 

Alex Toma a castigat dreptul sa participe la Campionatul Mondial de Half Ironman. O accidentare ii „interzice” insa startul in Africa de Sud

Alex a castigat intrecerea  de inot in ape deschise la Cluj, pe distanta de 10 km, iar la triatlon s-a impus la categoria sa la competitia de la Tulcea si Open General. Alex Toma a fost cel mai bun in proba sprint (750 metri de inot, 20 de kilometri de bicicleta si 5 kilometri de alergare). 

„Am reinceput antrenamentele de ciclism si de alergare de foarte putin timp. Am avut o accidentare la tendonul achilian! Nefacand antrenamente de intensitate, ci doar acumulare de volum pas cu pas de foarte putin timp , acest concurs a fost ca un test. Am vrut  sa vad cum ma simt cu piciorul si cum stau cu pregatirea in acest moment ! Inca nu sunt refacut 100 % !”

Dupa succesul de la Tulcea, Alex Toma are un regret, pe care l-a dezvaluit pentru AIMX.

„Sunt fericit ca am castigat . Am putut trece linia de final cu fiul meu, ca de obicei. M-am putut bucura de incurajarile familiei, ale copiilor pe care ii antrenez. M-au sustinut parintii si prietenii mei triatlonisti . Din pacate a trebuit sa nu mai plec la Campionatul Mondial de Half IronMan din Africa care era saptamana viitoare . Voi incerca sa ma calific pentru la anul ! Sanatos sa fiu ! Sper sa imi revin complet ! De munca nu imi e frica ! Mentalul si perseverenta sunt punctele mele forte.”

Alex Toma se pregateste pentru Trichallenge Mamaia, tot proba sprint ! Daca scapa de problemele la  picior, Alex va pleca sa concureze la IronMan Turcia din 27 octombrie.

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE