Alexandra Cioclu câștigă Turul Colinelor Bacău 2023! Cristian Răileanu e în formă

109
Alexandra Cioclu câștigă Turul Colinelor Bacău 2023! Cristian Răileanu e în formă

Alexandra Cioclu câștigă în 02:28:03. Cristian s-a impus în 02:55:19. Programul de anul acesta: Sâmbătă, 20 mai: traseu scurt & traseu lung. Duminică, 21 mai: circuit în centrul orașului Bacău.

Alexandra Cioclu câștigă Turul Colinelor Bacău 2023! Cristian Răileanu e în formă
sursa Facebook Alexandra Cioclu

Alexandra Cioclu câștigă întrecerea ciclistă din Bacău. Pe doi a fost Maria Ecaterina Stancu. Top trei a fost completat de Cătălina Andreea Cătineanu.

”Ce zile frumoase și ce rezultate excepționale! În ziua a doua de competiție în Turul Colinelor Bacău 2023, Alexandra Cioclu și Andrew Sobennikov ne-au ținut cu sufletul la gură, la proba de circuit, dar chiar a meritat. Ne-am bucurat de fiecare centimetru recuperat și câștigat, cu răbdare și inteligență!”

Locul 1 – Alexandra Cioclu, la categoria juniori și locul 1 la general, purtând tricoul distinctiv de cea mai bună sportivă la ediția din acest an a Turului Colinelor.

Locul 2 – Andrei Sobennicov, la proba de circuit, categoria Elite și locul 4, la general. Arman Garibean a venit pe locul opt, din cauza unei dureri puternice de coloană.

Felicitări maxime tuturor, suntem tare mândri de voi! Mulțumim antrenorului nostru, Alexandru Drilea-Apetrei, Iulian și Andrei Novikov pentru sprijin!

Și nu uitați deviza noastră: „Suntem acolo unde vrem să fim!” a postat UVT-Devron West Cycling Team

Sursa Facebook, Cristian Raileanu

Cristian e în formă! După victorie la Turul Colinelor Bacău 2023, direct în turul Albaniei UCI 2.2. Prima etapă Cristian Raileanu ocupa locul 2!

Riderul stelist a fost cronometrat la întrecerea din Bacău în 02:55:19. A fost urmat de Denis Piciu de la Mentorise Elite Team și de Cătălin Buta de la Sofer Savini Due OMZ.

Și anul trecut, Cristian a pedalat în Turul Albaniei! Cristian l-a urmat pe albanezul Ylber câștigător în prima etapă după 161.1km. Timpul câștigătorului a fost 3:51:05.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea