Alexandru Avasiloae caștigă medalii dar trebuie să se recupereze după accidentare

148
Alexandru Avasiloae caștigă medalii dar trebuie să se recupereze după accidentare

Alexandru Avasiloae a câștigat la Balkan Games la 1m,3m,jump event și înainte de synchro a suferit un accident. S-a lovit la cap când concura și a fost dus la spital. După 7 ore de investigații și tratament doctorii l-au asigurat că refacerea va decurge rapid. Alexandru va avea nevoie de 5 zile de repaos.

Alexandru Avasiloae caștigă medalii dar s-a lovit la cap, umăr, antebraț și genunchi. Campionul la sărituri în apă a vorbit pentru AIMX!

”Am avut concurs în primele 2 zile. Am luat trei locuri 1, la 1m, 3m si jump event, iar În antrenamentul de dinaintea probei de sincron, din cauza lipsei de concentrare, nu mi-am luat deplasarea necesară și am dat cu capul, cu umărul, cu antebrațul și cu genunchiul”.

Alexandru Avasiloae caștigă medalii dar trebuie să se recupereze după accidentare

După 7 ore la spital, Alexandru s-a întors la hotel.

”Am revenit în cameră, dar n-am mai avut unde să concurez deoarece eu sar doar trambulina. Acum cu greu pot deschide ochiul drept, deoarece toata umflătura s-a dus pe puțin mai jos de arcadă,iar umărul este destul de bine. Aștept să se termine perioada de pauza și să revin la antrenamente.”

Alexandru face eforturi mari să concureze fiindcă nu se poate antrena așa cum își dorește.

”Au fost destule emoții, pentru că în ultima luna m-am antrenat doar de 2 ori în apă! Din cauza condițiilor din România. Singurul bazin deschis este la Bacău. În București este închis din 2017, La Sibiu de 1 an, Ștrandul Tineretului din 2009. Iar în Bacău este un bazin în care te poți antrena la un nivel mediu.”

Alex este în Italia, datorită clubului Steaua, urmând ca peste 5 zile să plece în Croația până pe 29 iunie. Pe 22 iunie încep Campionatele Europene, unde speră să evolueze în forță!

Pe AIMX aflați aici despre medalia câștigată de Marian Drăgulescu la Cupa Mondială

Autor Ovidiu Pețenghea