Alin Firfirica vorbeste despre calificarea la Jocurile Olimpice

365
Alin Firfirica vorbeste despre calificarea la Jocurile Olimpice

Alin Firfirica vorbeste dupa aruncarile de peste 67 de metri de la Katowice. In Polonia, Alin a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Urmeaza participarea la Campionatele Mondiale de la Doha.

Alin Firfirica vorbeste dupa ce a facut cel mai bun rezultat personal la aruncarea discului. Alin a castigat Memorialul Kamila Skolimowska, in Polonia si si-a asigurat participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020!

Alin Firfirica vorbeste despre calificarea la Jocurile Olimpice”Am concurat cu elita si m-am impus. Nu imi vine sa cred ce surpriza am reusit sa imi fac mie si familiei mele. In sfarsit simt ca durerile mele de cap s-au dus. Mi-am dorit atat de mult sa indeplinesc acest barem incat nu reuseam sa ma odihnesc bine noptile. Ma gandeam insistent la acest lucru pentru ca am muncit enorm. Cu fiecare luna care trecea nu aveam baremul „in brate”. Presiunea de pe umerii mei crestea. Insa acum, sunt intr-o forma foarte buna atat fizic cat si psihic. Doha, VIN!!”-Alin Firfirica pentru AIMX

Delegatia Romaniei pentru Tokyo este formata momentan din 4 atlete plus Alin Firfirica. Vor concura la Tokyo la lungime Florentina Marincu-Iusco (CN Cetate Deva), Alina Rotaru (CSM Bucuresti), la 1500 de metri Claudia Bobocea (CSA Steaua) si la inaltime Daniela Stanciu (CSA Steaua).

Alin Firfirica vorbeste despre calificarea la Jocurile Olimpice„Multumesc firmei de suplimente sportive Gold Nutrition care ma ajuta neconditionat si imi ofera toate suplimentele de care am nevoie!”-Alin Firfirica

Alin Firfirica s-a impus in Polonia in fata  favoritului local Piotr Malachowski (65,71 metri) și Andrius Gudzius (Lituania) – 65,17 metri. Au mai concurat Robert Urbanek, Bartłomiej si Cristoph Harting din Germania Gasiti rezultatele aici!

Alin Firfirică este legitimat la clubul Steaua Bucuresti si este antrenat de Daniela Costian.

AIMX urmareste parcursul lui Alin si in acest an inca de la Internationalele de Atletism ale Romaniei, Firfirica anunta un parcurs in prores. Alin Firfirica s-a impus atunci dupa o aruncare de 63,40 metri. In aceeasi luna, iunie la Halle, in Germania a aruncat 65,30 metri si obtinea atunci rezultatul prin care s-a calificat la Mondialele de la Doha. Campionatul Mondial din Qatar e programat in perioada 27 septembrie-6 octombrie.

Autor Ovidiu Pețenghea