Hunor Szocs si Cristian Pletea sunt finalisti in Paraguay la tenis de masa

296
Hunor Szocs si Cristian Pletea sunt finalisti in Paraguay la tenis de masa

Hunor Szocs si Cristian Pletea au jucat la Openul din Paraguay. In optimi reprezentantii Romaniei au trecut de David Leon si de Benicio Moreno (Paraguay) cu 3-0.  In sferturi Hunor si Cristian nu au avut emotii dupa  3-0 WO in fata tandemului Alberto Mino/Emiliano Riofrio. In semifinala Cristian Pletea si Hunor Szocs i-au invins pe Vitor Ishiy si Thiago Monteiro din Brazilia cu 3-0. 

Hunor Szocs si Cristian Pletea au jucat finala la Openul din Paraguay. Tandemul format de  Masataka Morizono (Japonia) si Lubomir Pistej (Slovenia) a castigat cu 3  la 1.

La simplu, la sub 21 de ani Cristian Pletea a ajuns in semifinale dupa victoria in fata lui Alexis Orencel (Argentina). A fost 3-1. Acelasi scor a fost in meciul cu un alt argentinian Horacio Cifuentes care s-a impus in fata lui Pletea in meciul pentru calificarea in finala.

Pe tabloul seniorilor in 16-imi: Hunor Szocs a trecut de Gustavo Gomez (Chile) cu 4-1. Cristian Pletea a pierdut cu Brian Afanador (Puerto Rico) scor 3-4. In optimi Hunor Szocs l-a invins pe Niagol Stoyanov (Italia) scor 4-2. Parcursul lui Hunor Szocs s-a oprit dupa confruntarea cu Robert Gardos (Austria) scor 2-4.

Pletea a schimbat partenerul de dublu deHunor Szocs si Cristian Pletea sunt finalisti in Paraguay la tenis de masa la Openul Cehiei, programat intre 20-25 august. La Olomuc la  dublu Cristian Pletea s-a oprit in optimi.

Impreuna cu grecul Ioannis Sgouropoulos, Cristian Pletea a trecut de tandemul Eric Jouti/Gustavo Tsuboi (Brazilia). Scor 3-0! In turul doi preliminar Cristian si Sgouropoulos (Grecia) au invins tandemul Kirill Gerassimenko (Kazakhstan)/Andreas Levenko (Austria). Scor 3-0! A venit insa infrangerea in fata tandemului Kwan Kit Ho/Chun Ting Wong (Hong Kong). Scor 0-3.

Romania a participat cu noua sportivi la Openul Cehiei, intre 20-25 august. La Olomuc delegatia Romaniei a fost formata din:  Alexandru Cazacu, Hunor Szocs, Cristian Pletea, Rareș Șipoș, Alin Spelbuș, Florin Spelbuș, Cristian Chiriță și Alexandru Manole. La feminin a intrat in concurs Adina Diaconu.

Sursa Federatia Romana de Tenis de Masa

Pe AIMX puteti citi AICI despre calificarea pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Tokyo obtinuta in acest weekend.