Evolutie de bronz la Doha! S-au remarcat Manac, Popescu si Coman

314
Evolutie de bronz la Doha! S-au remarcat Manac, Popescu si Coman

Evolutie de bronz la Doha! 10 sportivi au reprezentat Romania la prima editie a Jocurilor Mondiale de Plaja!Au intrat in concurs opt sportivi la luptele de plaja si cele doua sportive de la aquathlon, Antoanela Manac si Rebeca Pojar.

Evolutie de bronz la Doha!Delegatia Romaniei s-a intors cu trei medalii, una fiind castigata de triatlonista Romaniei de top, Antoanela Manac. Rebeca Pojar a terminat pe 17 din 30 de concurente calificate la Jocurile Mondiale de Plaja.

Antoanela Manac a concurat cu numarul 1 datorita medaliilor castigate la Europenele de Aquathlon 2018, respectiv 2019. In 2018 q castigat aur la U23!

Antoanela Manac este medaliata cu bronz la Aquatlon WBG in Qatar”Am avut emotii mari pentru aceasta cursa! A fost putin diferita din cauza formatului alergare-inot-alergare. Am luat startul motivata si hotarata sa dau tot ce pot. Presiunea era mare! Stiam ca multe dintre concurentele de pe lista de start sunt mai puternice decat mine. Mi-am dorit foarte mult o medalie si astfel am reusit sa trec peste acel prag de durere si sa ma autodepasesc.”-Antoanela Manac pentru Federatia Romana de Triatlon.

Antoanela Manac este nascuta in 1995 si reprezinta cu succes Romania in strainatate. In Qatar si-a facut cadou medalia de bronz pentru aniversarea zilei de nastere pe 14 octombrie.

Antoanela s-a nascut la Constanta. La 4 ani, parintii au inscris-o la cursuri de inot. Dintr-o simpla joaca a trecut la sportul de performanta. La prima participare la o competitie oficiala, un concurs international pentru copii si juniori, a castigat trei medalii de aur. 

Evolutie de bronz la Doha! S-au remarcat Manac, Popescu si Coman
Aurel Cimpoeru si Stefan Coman

Delegația Romaniei de lupte a revenit de la Jocurile Mondiale de Plaja cu doua medalii! Adina Popescu si Coman Stefan au urcat pe podiumul mondial de la Doha. Adina a cucerit medalia de bronz la Turneul International de la Sofia in 2014. Adina este din Covasna si a fost legitimata la Targoviste. A inceput luptele la 14 ani.

Pe AIMX puteti citi AICI si despre cursele de maraton si mars de la Tokyo.

Autor: Ovidiu Pețenghea