Amalia Tataran castiga titlul national! Spadasina confirma progresul

619
Amalia Tataran castiga titlul national! Spadasina confirma progresul

Amalia Tataran castiga pentru a doua oara la rand titlul national.  Legitimata la CS Dinamo Bucuresti, Amalia Alexandra Tataran a invins-o in finala pe pe Greta Veres de la CSA Steaua.

Amalia Tataran castiga cu scorul de 15-11, finala disputata in sala de scrima Ana Pascu (Floreasca) din Bucuresti.

Medaliile de bronz au fost obtinute de spadasinele de la CSA Steaua, Alexandra Predescu si Maria Udrea.

Amalia Tataran castiga medalia de aur si vorbeste pentru AIMX despre evolutia sa.

„Ma bucur ca am reusit sa-mi apar titlul! Orice medalie este importanta si dovedeste rodul muncii. Nu pot sa fac o statistica, sa ma pronunt care a fost cel mai tensionat meci.  Adversarele au fost fetele cu care mananc,  ma antrenez, dormim in acelasi loc, suntem o mare familie. Nu exista rivalitate intre cluburile Steaua – Dinamo precum exista in alte sporturi .”

Amalia Tataran castiga dupa antrenamete intense cu George Epurescu si Petrica Ungureanu.

Amalia Tataran castiga titlul national! Spadasina confirma progresul
Amalia Alexandra Tataran si Petrica Ungureanu

„Ma antrenez in mare parte a timpului cu lotul national. Antrenorul George Epurescu ma sustine foarte mult si chiar incerc sa cred ca sunt in evolutie. Mentionez ca si domnul antrenor de la clubul Dinamo,  Petrica Ungureanu  ma sustiune in egala masura si colaborarea cu dansii consider ca imi aduce beneficii. Sper ca munca si efortul antrenorilor care au facut parte din cresterea si dezvoltarea mea ca sportiv sa dea roade in cel mai scurt timp posibil.”

Amalia Tataran castiga titlul national si se gandeste la turneele internationale.

„Vom participa la Cupa Mondiala de la Dubai care se va desfasura atat la individual cat si la echipe. Sper ca evolutiile noastre la competitii sa fie peste asteptari si nu pot sa dau un obiectiv exact. In echipa  sunt alaturi de  Ana Maria Popescu ( Branza ) , Raluca Sbircia si de Udrea Maria. Antrenorii sunt: Epurescu George , Podeanu Dan, Stefan Claudiu si Iulian Bratu.”
Autor: Ovidiu Pețenghea