joi, februarie 22, 2024
AcasăTRIATLONMaria Gerda Dumitru ataca in forta. Triatlonista e din nou pe podium

Maria Gerda Dumitru ataca in forta. Triatlonista e din nou pe podium

Maria Gerda Dumitru ataca in forta luna mai. Triatlonul este pasiunea vietii ei. Este sportul in care se regaseste, prin care se descopera si se redescopera!

„Am intrat intr-un bloc mare de antrenament cu obiectiv Campionatul Mondial de half Ironman in ianuarie dupa ce mi-am revenit din accidentare. Practit toate competitiile la care particip in acest sezon acum fac parte din plan. Volumul antrenamentelor creste pe masura ce ma apropii de concurs. Am decis cu antrenoarea mea Lisbet Kristensen Trisutto sa particip la Pearl Triathlon concurs care a fost anuntat relativ rapid, doar cu 2 saptamani inainte. Deci nu am avut prea mult timp sa ma antrenez specific pentru distanta de sprint. Distanta care nu este tocmai pe gustul meu fiind destul de rapida. Ma simt mult mai bine pe distantele lungi. Sunt „pe motor diesel” cum imi place sa spun si ma avantajeaza mai mult. Cu toate acestea am reusit cel mai bun timp pe aceasta distanta.”

Maria Gerda Dumitru ataca in forta si isi imbunatateste cu 3 minute rezultatul personal PB 1.13.18 la Pearl Triathlon.

„Am obtinut locul 2 la Open. In momentul de fata sunt intr-un plan lung de pregatire pentru Campionatul Mondial de half Ironman 70.3 din Africa de Sud din 1 septembrie.”

Maria Gerda Dumitru ataca in forta un  rezultat care sa o motiveze pentru urmatorul concurs care va fi half Ironman 70.3 in Vietnam pe 13 Mai.

Urmatoarele competitii sunt doar pe distanta de half ironman: -Ironman 70.3 Danang, Vietnam in mai. Campionatul European de half ironman 70.3 Elsinore Danemarca in iunie. Campionatul Mondial de half ironman 70.3 Africa de Sud care este si obiectivul principal.

 

Maria Gerda Dumitru ataca in forta cu un antrenament greu.

„Am tempo de cursa 10km si trebuie sa trag. Am ironman in Vietnam peste 3 saptamani. Atuul meu este proba de inot care imi da un plus foarte bun. Focusul meu acum este de a-mi imbunatatii timpii la proba de bicicleta si de a reusi sa mentin ceea ce am acumulat in antrenamentele de alergare.”

Autor:Ovidiu Pețenghea
DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE