Ana Maria Branza Popescu s-a operat. Prima reactie dupa interventie!

139
Ana Maria Branza Popescu s-a operat. Prima reactie dupa interventie!

Ana Maria Branza Popescu a fost operata la genunchi. Ana nu s-a abatut de la viata de sportiva profesionista in perioada de criza cauzata de coronavirus. Campioana a continuat sa se antreneze indiferent de situatie.

Ana Maria Branza Popescu a urmarit operatia suferita in timp real pe un monitor de supraveghere!

”Ori la bal, ori la spital și cum balurile sunt suspendate pe durată nedeternimată, m-am mulțumit cu spitalul!

Uite așa s-a mai destrămat un mit îmi și imaginam cum o să mă laud eu, mândră, că după 20 și de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operație. Nu mi-a ieșit!
Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze și nu mi-a lăsat alternativă.

Perioadă mai bună nici nu puteam găsi. Practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel. X săptămâni de stat în pat 🤣 performanță pe toate planurile. Am zis!”- mesaj postat de Ana pe pagina oficiala

Ana Maria Branza Popescu s-a operat. Prima reactie dupa interventie!

Caracter puternic, sportiva de exceptie, pregatita fizic si moral, Ana are puterea sa treaca peste obstacole. Ana nu dramatizeaza si trateaza cu optimism si cu zambet momentele de incercare.

”Operația a decurs bine 🙏 am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu „live”. Zâmbetul a rămas la purtător 😊 mulțumită oamenilor care au avut și au în continuare grijă de mine 😍. Iar de restul am dormit!

P.S. era cât pe ce să ratez compotul 🤤 dat fiind faptul că vizitatorii/aparținătorii nu au voie să viziteze pacienții. Norocul meu cu doamnele astistente care m-au răsfățat cu un borcan întreg de compot”Ana Maria Popescu

Pe AIMX gasiti aici si mesajul Anei pentru marea campioana Laura Badea. Laura Badea -Carlescu, campioana olimpica, mondiala si europeana la proba de floreta, s-a nascut in Bucuresti, la 28 martie 1970.