Ana Sofia Beschea e campioana pe gheata. Obiectivul patinatoarei

201

Ana Sofia Beschea e campioana nationala de juniori, campiona nationala de seniori in sezonul 2019-2020. Patinatoarea pe gheata este cea mai tanara componenta a delegatiei Romaniei la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Ana Sofia Beschea practica patinaj artistic de la 6 ani. Antrenamentele din Mall o impiedica sa ajunga mai repede la obiectivele propuse.

Ana Sofia Beschea e campioana pe gheata. Obiectivul patinatoarei
Voicu Ramona Andreea, Ana Sofia şi Luiza Ilie la Patinoarul Tiriac – Telekom Arena.

”De la inceputul sezonului mi-am propus sa particip in campionatul national si la juniori si la seniori. Competitiile au fost initial programate la doua luni distanta. Mai tarziu cele doua campionate au fost contopite intr-o singura competitie. O noua provocare pentru mine, sa particip in acelasi concurs la doua categorii diferite programate la 15 minute distanta. Nu a fost usor, dar am reusit si MI-A PLACUT!!! Multumesc din suflet celor care m-au ajutat si au crezut in mine!” -Ana Sofia Beschea pe pagina de socializare.

Ca sa faca performanta campioana Romaniei la patinaj artistic se trezeste la 5,30 pentru ca antrenamentul incepe la 7,00. Ana a inceput patinajul artistic pe patinoarul „Mihai Flamaropol”. Au urmat patru ani de antrenamente la Mall. I se facea rau cand executa piruietele de la lumini. Nici la actualul loc de antrenament nu are libertate fiindca depinde de orele libere din program la Otopeni.

Dupa succesul de la Nationale pe 9 ianuarie incep Jocurile pentru tineret. Ana isi doreste o medalie. E realista si are ca obiectiv o clasare in Top 10. Nascuta pe 14 mai 2004, Ana are cea mai buna saritura Triplu Salchow.

Ana Sofia Beschea e campioana pe gheata. Obiectivul patinatoareiLa Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), Ana Sofia va concura in Bosnia-Hertegovina. Competitia este rezervata sportivilor intre 14 si 18 ani, in perioada 9-16 februarie.

Romania va participa cu 30 de sportivi la cea de-a 14-a editie de iarna a FOTE. Disciplinele sunt patinaj artistic, schi alpin, biatlon, schi fond, short track si snowboard.

Pe Aimx puteti citi si despre Turul de Schi care se va incheia pe 5 ianuarie la Val di Fiemme. Articolul este aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea