Ana Teodora Tarsia e campioana nationala la Slalom. Evolutie la schi alpin

212
Ana Teodora Tarsia e campioana nationala la Slalom. Evolutie la schi alpin

Ana Teodora Tarsia a fost cea mai buna la Nationale. Sportiva de la Dinamo a castigat la Slalom la sub 16 ani. Pe locul doi s-a clasat Roxana Hamos de la CSS Toplita. Pe locul trei s-a clasat Irina Ghitoc de la CS Corona Brasov. In februarie, Ana a evoluat in strainatate la cursele din Bosnia si Serbia. Dupa victoria de la Sarajevo( unde au participat sportive din 15 tari) a urmat un loc 3 la Mokra Gora. Au participat schioare din 13 tari.

Ana Teodora Tarsia a evoluat si la Poiana Brasov la FIS Children Trophy. La competitia internationala Jennifer Barbara Nagy Remetean a castigat ambele curse, la slalom urias si la slalom la sub 14 ani. La Under-16, Ana Teodora Tarsia a incheiat pe locul cinci, iar austriaca Anna Rauchmann s-a impus la slalom.

Anul trecut sibianca a progresat antrenata de Florin Cristea. Ana a cucerit medalia de argint la proba de combinata si a obtinut doua medalii de bronz la slalom si slalom urias la Nationale. Si anul trecut Ana a concurat la FIS Children Trophy.

Ana la finalul concursului internațional La Scara, Val D’Isère Franța

Ana a revenit in competitii dupa o accidentare in noiembrie 2017 la mana stanga.

In 2016, la primul Campionat National din cariera, Ana Tarsia a obtinut doua medalii de aur, in proba de slalom si super combinata, si una de argint, la slalom urias

Ana este componenta a lotul national al Romaniei. A inceput sa practice schi alpin de la varsta de 4 ani. Este legitimata la CS Dinamo Bucuresti, iar centrul sportiv este la Brasov.

Ana Teodora Tarsia e campioana nationala la Slalom. Evolutie la schi alpin

Sora Anei, Maria este cu trei ani mai mare. Maria Tarsia la 7 ani si Ana Tarsia la 4 ani concurau sub supravegherea parintilor si a antrenoarei Bianca Stan.

Pe AIMX puteti afla vesti aici despre intrecerile din atletism care au fost bulversate de Coronavirus.

Autor: Ovidiu Pețenghea