Andreea Chitu e din nou pe podium la judo. Reusita in Ungaria

154
Andreea Chitu e din nou pe podium la judo. Reusita in Ungaria

Andreea Chitu e din nou medaliata. Sportiva romana a obtinut medalia de bronz in limitele categoriei 52 kilograme la Grand Slam-ul de judo de la Budapesta

Andreea Chitu e din nou medaliata dupa ce a invins-o in meciul pentru locul al treilea in Ungaria pe germanca Amber Ryheul.

Andreea Chitu, fosta vicecampioana mondiala, a trecut in primul tur de Sabiana Anestor (Haiti). Pentru Andreea a urmat in optimi victoria cu brazilianca Larissa Pimenta. In sferturi, Chitu a castigat confruntarea cu Daria Bilodid. Sportiva din Ucraina e medaliata cu aur la Mondiale. Andreea Chitu a pierdut semifinala cu elvetianca Fabienne Kocher.

Frantuzoaica Amandine Buchard a fost castigatoare in Ungaria la categoria Andreei.

Concursul de la Budapesta aduce sportivelor puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Andreea Chitu eacum pe locul 24 in clasamentul mondial al categoriei.

Andreea Chitu a reusit sa castige in Israel anul trecut medalia de bronz din confruntarea finala cu rusoaica Kuznetsova in 30 de secunde.  Andreea a castigat medalia de aur la Judo la Grand Prix-ul din Turcia, in Antalya. Medalii obtinute de Andreea Chitu la Judo in drumul spre Jocurile Olimpice. Andreea Chitu a reusit sa castige medalia de bronz la Grand Prix-ul de la  Budapesta la categoria -52 kg. si in 2019.

Sportivul roman de origine rusa Petr Zhukov l-a invins pe kirghizul Artur Te, in primul tur la categoria 66 kilograme. Petr a pierdut in optimi in fata uzbecului Sardor Nurilaev.

Romania a deplasat la Budapesta un lot cu Andreea Chițu, Ștefania Adelina Dobre (cat. 63 kg), Serafima Moscalu (70 kg), Alexandru Raicu (71 kg) și Marcel Cercea (81 kg).

La competitie s-au inscris 409 judoka din 61 de tari, 257 la masculin si 152 la feminin.

Pe AIMX aflati aici rezultate de la Campionatul Balcanic de alergare montana. A fost a 24-a editie a intrecerii.