sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXOpt medalii pentru sportivii români în prima zi a Concursului de înot...

Opt medalii pentru sportivii români în prima zi a Concursului de înot la Kranj.

Opt medalii pentru sportivii români în Slovenia. S-au remarcat: Daria Măriuca Silișteanu, Denisa Maria Bacalu și echipa României: Daria Măriuca Silișteanu, Alecsia Maria Tenciu, Denisa Maria Bacalu, Rebeca Andreea Craioveanu – aur la ștafetă 4×100 metri mixt.

Opt medalii pentru sportivii români în prima zi a Concursului de înot la Kranj.
sursa Facebook, FRNPM

Opt medalii pentru sportivii români în prima zi a Concursului de înot la Kranj. În Slovenia este Concursul Țărilor Central Europene pentru Juniori Multinations. Daria Măriuca Silișteanu are deja două victorii din prima zi.

Au fost pe doi: Tudor Andrei Iordache la 200 metri spate (2:07.20). Briana Mihaela Păun la 400 metri liber cu timpul 4:21.48. România (Tudor Andrei Iordache, Matei Cristian State, Robert Nicolae Borcea, David Ionuț Zarojanu la ștafetă 4×100 metri mixt masculin (3:53.55).

Au urcat pe podium cu loc 3: Matei Cristian State la 100 metri bras (1:05.01) și Iarina-Ioana Cojocaru, Daria Maria Manea, Briana Mihaela Păun, Daria Măriuca Silișteanu cu bronz la ștafetă 4×200 metri liber cu finish în 8:35.21.

FRNPM anunță fetele care au câștigat întrecerile din prima zi a competiției de înot la Kranj. În Slovenia este Concursul Țărilor Central Europene pentru Juniori Multinations.

Daria Măriuca Silișteanu – aur la 200 metri spate cu timpul (2:16.40);â.

Denisa Maria Bacalu – aur la 100 metri fluture cu timpul (1:01.41);

România: Daria Măriuca Silișteanu, Alecsia Maria Tenciu, Denisa Maria Bacalu, Rebeca Andreea Craioveanu – aur la ștafetă 4×100 metri mixt cu finish în 4:19.21.

16 sportivi români participă la Concursul Țărilor Central Europene Junior Multinations la înot în bazin de 50 m. Echipa României are în Slovenia patru antrenori, iar șeful delegației este Silviu Anastase.

În România sunt pregătiri pentru Campionatele Europene de înot în bazin scurt programate la Otopeni în perioada 5 – 10 decembrie. România este gazda ediţiei cu numărul 22 a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. Organizată de European Aquatics, competiția are 42 de probe.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE