Andreea Grecu are Cupa! Este cea mai buna in Europa. Rezultate la Bob din Austria

137
Andreea Grecu are Cupa! Este cea mai buna in Europa. Rezultate la Bob din Austria

Andreea Grecu are Cupa si medalia de aur pentru Romania! In calitate de pilot Andreea si Ioana Gheorghe (impingator) au ajuns in topul clasamentelor europene. Fetele au obtinut medalii care propulseaza bobul romanesc in clasamentul celor mai tari natiuni. Echipajul de bob feminin 2 persoane a obtinut medalie de aur la Cupa Europei in clasamentul general pe puncte. A fost si medalie de bronz la Campionatele Europei de juniori si medalie de bronz la Cupa Europei.

Andreea Grecu are Cupa si a postat declaratia dupa succesul care propulseaza Romania in Topul continental!

”In ultimul meu an ca junioara la bob,am reusit! Cu Ioana Gheorghe si Katharina Wick am castigat Cupa Europei la general! 8 curse in total, 5 medalii de aur si 3 de bronz!
Multumesc foarte mult echipei de Bob a Romaniei pentru tot sprijinul acordat!Si tuturor oamenilor care ne-au trimis o multime de mesaje de incurajare si sustinere”
-Andreea Grecu

Gasiti rezultatele Andreei aici!

Andreea Grecu are Cupa! Este cea mai buna in Europa. Rezultate la Bob din Austria

In obiectiv sunt si Campioantele Mondiale din Altenberg care se vor desfasura la 22 februarie. Andreea se pregateste si pentru Campionatele Europene de pe 15 februarie. Peste o saptamana are Campionatele Mondiale de juniori.

Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au deschis in forta sezonul 2019-2020. Seria intrecerilor internationale a inceput cu o medalie de aur pentru Romania in Germania, la Oberhof. Concursul international de bob starturi a fost castigat de echipajulul de bob 2 persoane feminin format din Andreea Grecu si Ioana Gheorghe.

Fetele sunt antrenate de Paul Neagu!

Romania a obtinut o medalie de bronz si la Campionatele Europene de Sanie pentru juniori de la Winterberg in proba pe echipe. Corina Buzatoiu, Eduard Craciun si tandemul Razvan Turea si Sebastian Motzca au ocupat locul 3 dupa sportivii din Germania si Austria!

Pe AIMX aflati aici si cine domina ierarhia Cupei Natiunilor la Sanie! Cea mai buna sportiva a Romaniei concureaza in fiecare weekend si colectioneaza medalii.

Autor Ovidiu Pețenghea