Top 3 pentru Raluca Stramaturaru la Cupa Natiunilor la sanie. Rezultat in Germania

203
Top 3 pentru Raluca Stramaturaru la Cupa Natiunilor la sanie. Rezultat in Germania

Top 3 pentru Raluca Stramaturaru in Cupa Natiunilor la sanie, la Oberhof in Germania. Reprezentanta Romaniei a fost devansata in clasament de elvetianca Natalie Maag si de rusoaica Olesia Mihailenko.

Raluca Stramaturaru participa si la concursul de Cupa Mondiala care are loc in acest weekend la Oberhof.

La masculin, Valentin Cretu s-a clasat pe locul 12 si s-a calificat la randul sau pentru intrecerea din Cupa Mondiala. Theodor Andrei Aurelian Turea a abandonat.

Top 3 pentru Raluca Stramaturaru in Cupa Natiunilor la sanie, la Oberhof .In clasamentul general, Stramaturaru a urcat pe primul loc!

Raluca a strans 346 puncte si este urmata de americancele Ashley Farquharson, cu 336 puncte si de Brittney Arndt cu 304 puncte.

Top 3 pentru Raluca Stramaturaru la Cupa Natiunilor la sanie. Rezultat in Germania

Cea mai buna sportiva a Romaniei la sanie a castigat prima medalie in 2020, in Norvegia! A fost bronz pentru stelista!

Raluca Stramaturaru a terminat in 48.090 lansarea la sanie cu finish la +0.315 de castigatoare. A castigat intrecerea letona Ulla Zirne. Americanca Brittney Arndt a fost pe doi la 0.226 de timpul de referinta al austriecei. Radu Theodor o antreneaza pe Raluca Stramaturaru.

Raluca a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Busteni anul trecut.

Sportiva stelista a primit titlul in cadrul Galei Alpinismului Romanesc. Raluca este din Busteni si a reusit cel mai bun rezultat al carierei anul trecut la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud: locul 7 la sanie.

„A fost un moment emotionant. Pe sanie sunt mai in largul meu”, a declarat Raluca intr-un interviu pentru TVR Sport.

A fost bronz pentru Romania si la ciclism. Pe AIMX aflati cine a urcat pe podium la para-cycling!  Ciclistul roman a inceput pregatirea din luna noiembrie alaturi de un antrenor nou. El a urmat un stagiu de pregatire pe velodromul din Ghent.  Aflati deznodamantul aici!

Sursa foto Raluca Stramaturaru

Autor Ovidiu Pețenghea