Andreea Grecu e din nou pe podium la bob. Rezultate in Germania

57
Andreea Grecu e din nou pe podium la bob. Rezultate in Germania

Andreea Grecu e din nou pe podium. Sportiva care va implini in ianuarie 27 de ani a concurat la Winterberg. Mai intai a fost pe 4 la monobob, dupa care a fost pe 3  alaturi de Katharina Wick in proba de bob-2!

Andreea Grecu e din nou pe podium in Cupa Europei! Andreea a concurat la Winterberg.

La monobob, Andreea a fost cronometrata in 2 minute 00 secunde 93/100. A fost devansata de rusoaica Nadejda Sergheeva, 2 minute 00 secunde 27/100, de elvetianca Martina Fontanive, 2 minute 00 secunde 35/100 si de Katrin Beierl. Austriaca a terminat in 2 minute 00 secunde 80/100.

In aceeasi zi la bob-2 masculin, Mihai Cristian Tentea si Raul Constantin Dobre au ocupat locul 15 (1:52.98) in Cupa Europei, la Winterberg. Victoria a revenit germanilor Hans Peter Hannighofer si Christian Roeder (1:52.33).

Andreea Grecu e din nou pe podium la bob. Rezultate in Germania

Andreea Grecu si Katharina Wick au ocupat locul al treilea in proba de bob-2 feminin, o zi mai tarziu in Cupa Europei, la Winterberg.

Andreea si Katharina au fost cronometrate in 1 minut 55 secunde 58/100.

Germania a castigat multumita evolutiei tandemului Stephanie Schneider/Tamara Seer. Timpul invingatoarelor a fost 1 minut 54 secunde 82/100. Austria a terminat pe doi multumita echipajului format din Katrin Beierl si Jennifer Jantina Oluumi Desire Onasanya. Austriecele au terminat dupa 1 minut 55 secunde 44/100.

La bob-2 masculin, Mihai Cristian Tentea şi Ciprian Nicolae Daroczi au luat startul doar in prima mansa.

Andreea Grecu are Cupa si medalia de aur pentru Romania! In calitate de pilot Andreea si Ioana Gheorghe (impingator) au ajuns in topul clasamentelor europene. Fetele au obtinut medalii care au propulsat bobul romanesc in clasamentul celor mai tari natiuni. Echipajul de bob feminin 2 persoane a obtinut medalie de aur la Cupa Europei in clasamentul general pe puncte.

Pe AIMX aflati aici despre sportivele premiate la scrima.