Andreea Grecu este numarul unu in Europa la Bob! 3 victorii in sezon!

234
Andreea Grecu este numarul unu in Europa la Bob! 3 victorii in sezon!

Andreea Grecu este numarul unu in Cupa Europei dupa succesele obtinute in concursurile din Lillehammer, Altenberg si Königssee. Andreea a fost pe podium in fiecare concurs din acest sezon in Cupa Europei si si-a aparat prima pozitie in fata unei alte junioare, Margot Boch din Franta. Germanca, Anne Lobenstein este pe 3. 

Andreea Grecu este numarul unu in Cupa Europei! Si la masculin pe prima pozitie se afla un roman. Mihai Tentea si el junior a fost de 4 ori pe podium in etapele din acest sezon.

Andreea Grecu este numarul unu in Europa la Bob! 3 victorii in sezon!Oskars Melbardis a obtinut primul succes in acest sezon si pune presiune pe Tentea. Germanul Maximilian Illmann este pe locul trei.

Mihai Cristian Tentea si Ciprian Nicolae Daroczi nu au urcat pe podium doar intr-o singura etapa. S-a intamplat in Germania la Winterberg. Antrenorul baietilor este Daniel Pacioianu.

Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au refacut tandemul castigator pentru etapa de la Königssee!

In octombrie, Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au deschis in forta sezonul 2019-2020. Seria intrecerilor internationale a inceput cu o medalie de aur pentru Romania in Germania, la Oberhof. Concursul international de bob starturi a fost castigat de echipajulul de bob 2 persoane feminin format din Andreea Grecu si Ioana Gheorghe.
Andreea Grecu si Ioana Gheorghe au devansat tandemul Laura Nolte/Levi Deborah. Pe locul al 3-lea s-a clasat tandemul Jamanka cu impingatoarea Kira Lipperheide. Mariama este campioana olimpica din 2018, PyeongChang.
Andreea Grecu este numarul unu in Europa la Bob! 3 victorii in sezon!Antrenorul Paul Neagu a adus-o in echipa ca impingatoare pe Ioana Gheorghe,medaliata cu argint la Campioantele Nationale de Atletism in proba de 100 metri. In mai la Pitesti la cursele de viteza la Cupa Romaniei, Andreea Grecu s-a intrecut cu Marina Baboi, cea mai rapida sprintera a momentului in Romania. La 200 de metri a castigat in fata Andreei Grecu. Pe trei a fost Ioana Teodora Gheorghe.

Pe AIMX puteti citi si despre prima etapa din Cupa Mondiala de schi alpinism, de la Aussois, in Franta. Detalii aici!

Autor Ovidiu Pețenghea