sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăSPORTURI DE IARNAMoment istoric pentru sportivii români la sanie

Moment istoric pentru sportivii români la sanie

Moment istoric pentru sportivii români la sanie
sursa Clubul Sportiv Orasenesc Sinaia

Moment istoric pentru sportivii români la sanie bronz în Cupa Mondială! Corina Buzățoiu, Crețu Valentin și Sebastian Motzca, Ștefan Handaric, Raluca Strămăturaru și Carmen Manolescu au participat în Germania cu antrenorii Corina Drăgan, Alexandru Comșa și Radu Eugen!

COSR a marcat momentul celor 100 de ani de Jocuri Olimpice de iarnă.

În istoria modernă a Jocurilor Olimpice, după 1990, în care tehnologia și-a pus amprenta pe evoluțiile sportive, ultima prezență în top 10 a sportivilor români în probele individuale a fost obținută de Raluca Strămăturaru. Ea a terminat pe locul 7 concursul de sanie de la Jocurile Olimpice PyeongChang 2018.

Raluca Strămăturaru, antrenată de Teodor Radu, are deja patru participări la Jocurile Olimpice: Vancouver 2010, Sochi 2014, PyeongChang 2018 și Beijing 2022. Totodată, Raluca a fost protdrapel al Team Romania la Jocurile de la Beijing.

Jocurile Olimpice sunt moștenire, sărbătoare, evoluție. Să ne amintim, să celebrăm împreună sărbătoarea celor 100 de ani de la prima ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă Chamonix 1924 și să privim spre viitor. E postarea Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE