Andrea Miklos barem olimpic realizat în Ungaria la 400 metri

0
153
Andreea Miklos barem olimpic realizat în Ungaria la 400 metri
sursa foto Valentin Ion

Andrea Miklos barem olimpic realizat în Ungaria la 400 metri la „Gyulai Istvan Memorial”, meeting din cadrul World Athletic Tour Gold. Victoria a revenit atletei Sada Williams, din Barbardos, podiumul a fost completat de austriaca Susanne Gogl-Walli. Andrea a fost a treia la Jocurile Europene, tot cu un rezultat „olimpic”. Pe prima poziție a fost Sada Williams din Barbados (50,34).

Andreea Miklos barem olimpic realizat în Ungaria la 400 metri
Sursa Facebook, Taloș Andreea

Andrea Miklos barem olimpic realizat în Ungaria la 400 metri (CSM București, antrenori Magdolna Kanizsay și Emir Bekric) a fost a doua în cursă, fiind cronometrată în 50,80.

Andrea Miklos 50.80 și barem îndeplinit pentru Jocurile Olimpice programate la Paris, în 2024. Succes pentru multipla campioană națională si internaționala de juniori, tineret, seniori. În ultimii 2 ani (aproximativ) a fost accidentată, a crezut în ea si in visul ei, a investit foarte mult în recuperare, pe cont propriu, nu a ajutat-o nimeni și acum , după mult chin și multe drumuri pe la specialiști, iată că fuge din nou și o face la cel mai bun nivel din cariera ei de până acum. A postat Taloș Andreea.

S-a născut la Cluj și a început la vârsta de 9 ani să practice atletism.

În februarie, Andrea Mikloș și Anamaria Nesteriuc au alergat la Belgrad. La competiție au participat la 400 metri și Robert Parge care a câștigat și Mihai Sorin Dringo.

Andrea Mikloș și Anamaria Nesteriuc au alergat la Belgrad
sursa Instagram, Andrea Mikloș

Andrea Miklos și Anamaria Nesteriuc au alergat în Sebia la 400 metri și 60 metri garduri. Andrea a fost în fața sportivelor din Bulgaria și Slovacia. Parge a câștigat la 400 metri.

Andrea MIKLÓS a alergat în 53.16. A fost urmată de
Deva-Mariya DRAGIEVA
 cu timpul 55.14 și de
Alexandra BEZEKOVÁ
care a scos timpul 55.32 în finala 3.

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea