sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăTRIATLONErick Rogoz Lorincz despre evoluția la Timișoara Triathlon!

Erick Rogoz Lorincz despre evoluția la Timișoara Triathlon!

Erick Rogoz Lorincz despre evoluția la Timișoara Triathlon, Half 70.3, un test trecut cu succes! Cu 4:01:12 a fost pe primul loc la Open!

Erick Rogoz Lorincz despre evoluția la Timișoara Triathlon!

Erick Rogoz Lorincz despre evoluția la Timișoara Triathlon. Declarația după victorie!

”A fost o cursă superbă! Am decis să mă înscriu la distanța Half 70.3, deoarece eram foarte curios să văd cum mă simt pe o distanță mai lungă, cum reacționează corpul și dacă îmi oferă plăcere și o senzație bună. Nu știam la ce să mă aștept, fiind primul triatlon pe această distanță, dar am rămas plăcut surprins. După un înot bun am reușit să fiu primul în tranziție, am alocat timp tranziției fără să mă stresez și apoi am plecat la bicicletă. Din păcate în primele 40 de secunde mi-am pierdut ambele bidoane din cauza unei denivelări în asfalt, dar în două ture le-am recuperat datorită echipei mele. Bicicleta a fost o noutate, având bicicleta de contratimp abia de 4 zile dinaintea cursei. Am reușit să mențin o viteză bună luând în considerare că au fost 13 ture cu foarte multe curbe. La alergare mi-am conservat energia și am alergat cu resurse până la kilometrul 21, iar apoi am mărit pasul și am reușit să ajung primul la linia de finish. Competiția am terminat o în 4:01:12. O experiență foarte plăcută, cu siguranță am să mai concurez pe această distanță.”

Anul acesta, Erick Rogoz Lorincz a câștigat la triatlonul din Milano după ce a terminat întrecerea la Cupa Europeana Olsztyn Polonia. Anul trecut, Erick Rogoz concura pentru CS Politehnica Cluj și câștiga în fața lui Vlad Remzing, CS Aquasport, la Campionatul National de Distanță Olimpică.

Erick Rogoz Lorincz câștigă la triatlonul din Milano la U23.

Erick Rogoz Lorincz câștigă la triatlonul din Milano cu 0:55:38 la U23 la +2:58 de Csongor din Ungaria. Top trei la general a fost completat de italienii Espuna și Previtali. 0:52:40 a scos Lehmann Csongor.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE