Andreea Piscu si ultimele momente inainte de start la Campionatul Mondial

381
Andreea Piscu si ultimele momente inainte de start la Campionatului Mondial

Andreea Piscu si obiectivele atletei aproape de momentul aniversar. Andreea  implineste 23 de ani pe 9 iunie. Fix la o zi dupa ce va lua startul la Campionatul Mondial de Ultramaraton de alergare montana, in Portugalia. Are ambitii mari!

Andreea Piscu si povestea intrecerilor de la Cupa Romaniei. A fost ultimul concurs inainte de participarea la Campionatul Mondial de Ultramaraton de alergare montana, in Portugalia.

Andreea Piscu si ultimele momente inainte de start la Campionatului Mondial„A fost o verificare inainte de Campionatul Mondial. Nu m-am pregatit special pentru concurs pe pista. Am vrut sa alerg pentru Universitare si am incercat sa prind o calificare pentru Jocurile Mondiale Universitare. Am fost insa a 13-a , prima sub linie. Cursa de 10000 de metri a fost destul de buna. Am dus cursa cap coada. Nu am simtit oboseala. Cursa de 5000 a fost cu un tempo mai ridicat. Voiam sa vin in primele 3 si sa tin aproape dar am reusit doar cativa kilometri. Mi-a fost mai greu sa tin ritmul la un 3,20 dupa doi kilometi. Iar ritmul era la 3, 15. M-am pregatit mai mult pentru Campionatul Mondial de Alergare Montana.”-Andreea Piscu

Andreea Piscu si pofta ei pentru alergare a facut-o sa castige pe pista la Cupa Romaniei proba de 10000 de metri. Andreea a terminat in 36:02.70. La 5000 de metri, a doua zi a fost pe 4.

„Cred ca s-a vazut si la Cupa Romaniei ca nu pot sa fac in paralel pregatirea si pentru pista si pentru alergare montana. E clar, pregatirea pentru pista ma ajuta pe plat la alergarea montana. Dar pregatirea pentru alergare montana nu ma ajuta pentru pista. Imi ia din ritm si imi e greu sa tin constant la un ritm mai sustinut.”-Andreea Piscu

Andreea Piscu se pregateste cu antrenoarea Cristina Alexe si face parte din echipa feminina a Romaniei de la Campionatului Mondial de Ultramaraton! AIMX va prezinta aici si componenta lotului Romaniei la masculin!

Autor: Ovidiu Pețenghea