Andreea Verdeș cea mai bună gimnastă se pregătește de Europeanul de Ritmică

184
Andreea Verdeș cea mai bună gimnastă se pregătește de Europeanul de Ritmică

Andreea Verdeș este câștigătoarea Cupei României la Gimnastică Ritmică Senioare. Andreea a obținut și titlul de campioană a României la Gimnastică Ritmică Senioare.

Andreea Verdeș a fost declarată cea mai bună gimnastă de la ritmică pe anul 2020. Pentru Andreea Cristina Verdeș urmează Campionatele Europene.

”Campionatul National a fost prima competitie dupa o perioada lunga de pauza ( 3 luni, acasa). Am avut o perioada si fara competitii ( 8 luni). Ultima competitie a fost in februarie la Bucuresti la Cupa Irina Deleanu. Mi-a fost enorm de greu sa imi revin dupa aceasta pandemie care si-a lasat amprenta in pregatirea mea. Din luna iulie cand am intrat in sala de antrenament au aparut tot felul de probleme. Au fost accidentari peste care ma bucur ca am trecut.”

Andreea Verdeș cea mai bună gimnastă se pregătește de Europeanul de Ritmică

Andreea Cristina Verdes a terminat Campionatul National pe prima pozitie la Individual compus,cerc, minge, maciuci. La panglica a terminat pe a doua pozitie.

” Impreuna cu Anitei Laura am reprezentat Clubul Sportiv Scolar Unirea Iasi si Clubul Corrado prin dubla legitimare. Am obtinut si medalia de aur la echipa. La Cupa Romaniei mi-am mentinut pentru al saptelea an consecutiv titlu de Campioana a Romaniei. Am obtinut cele mai mari note din competitie. M-am adaptat constiincios la normele de siguranta pentru ca mereu mi-am dorit sa revin cat mai repede pe covorul de concurs. Am lucrat in sala de antrenament cu masca. Am pastrat distanta si m-am dezinfectat regulat.In spatele rezultatelor mele, stau cei mai importanti oameni fara de care nu as fi reusit sa ajung astazi cine sunt. Antrenorii mei Constantin Radu si Catalina Radu s-au zbatut mereu pentru orice reusita de a mea. Ei si-au dedicat o parte din viata pentru mine si pentru orele din sala. Am petrecut cea mai mare parte din viata cu ei. Imi sunt ca mama si ca tata. Desigur ajutor si sustinere a fost si este si din partea doamnei presedinte Irina Deleanu si al stafului Federal, Primariei Municipiului Iasi, domnului Primar Chirica Mihai ,consilierii locali si domnului Constantin Ursu. Iar acasa alaturi de parintii si bunicii mei am cea mai importanta sustinere psihica. Fiecare in parte are propria contributie, de aceea le multumesc tuturor pentru fiecare „caramida” asezata la formarea mea ca sportiv si cel mai important ca om.”

Andreea Cristina Verdeș se pregateste pentru Campionatul European de la Kiev care va avea loc in perioada 26-29 noiembrie.

sursa foto Facebook Andreea Cristina Verdes

Pe AIMX aflati aici cine a castigat medaliile de la Nationalele Romaniei de Gimnastica

Autor: Ovidiu Pețenghea