Robert Glinţă a stabilit un record naţional la suta spate pentru a treia oară în 10 zile

489
Robert Glinţă a stabilit un record naţional în bazin de 25 de metri pentru a treia oară în decurs de 10 zile
sursa Facebook Cristian Preda

Robert Glinţă a stabilit noul record la semifinala ISL (International Swimming League) de la Budapesta. Robert a corectat pentru a treia oară în numai zece zile recordul naţional în bazin de 25 de metri.

Robert Glinţă a stabilit un record în proba pe care a câștigat-o la 100 metri spate. Timpul reuşit: 49,64. În urmă cu şase zile, înotase cele patru bazine în 49,79, după ce pe 6 noiembrie a oprit cronometrul după 49,87.

Stewart Coleman l-a urmat pe Robert cu timpul 49.66 +0.02 față de timpul lui Robert. Al treilea clasat a fost la 100 metri spate Guilherme Basseto colegul lui Robert în echipa Iron!

”Concursul este deosebit de bine organizat, sub forma unui turneu de 6 saptamani. Cele 10 echipe care participa, se antreneaza si concureaza in aceeasi locatie, neparasind acesta „bula” de asezamant, pe care au numit-o exact asa. Exista un protocol medical bine pus la punct. Toti sportivii sunt testati de covid-19 o data la 5 zile! Sunt masuri de protectie implementate precum purtarea mastii obligatorie in toate spatiile mai putin atunci cand mananci sau te antrenezi in apa. Temperatura masurata de fiecare data cand se intra in hotel sau in incinta bazinului. Exista un protocol de transport si distantare pentru ca orice contact sa fie limitat si cat mai scazut.”Robert Glință

Robert Glinţă a stabilit un record naţional în bazin de 25 de metri pentru a treia oară în decurs de 10 zile

Robert Glință a depășit momentul în care a fost depistat pozitiv! A revenit în forță și a făcut record după record!


”Ma simt foarte bine! Am trecut cu bine de acea infectie si multumita si lui Dumnezeu m-am pus repede pe picioare si am reusit sa reiau antrenamentele in conditii fizice bune dupa cele 2 saptamani de izolare. Am reusit sa obtin niste rezultate neasteptat de deosebite in probele la care am concurat pana acum. Am inotat timpi personal best si cu record national in probele de 50m, 100m si 200m spate. Rezultatele sigur au fost incununate cu asemenea succes si datorita pregatirii foarte bine pusa la punct savarsita acasa. Aceste rezultate semnifica faptul ca ritmul si felul pregatirii de care am parte este foarte bun si vor fi un factor motivant pentru toti cei care ma ajuta in acest sens.”
-Robert Glință

Pe AIMX aflați aici și despre cea mai bună gimnastă română care se pregătește de Europeanul de Ritmică