Medalie de bronz la Europene pentru Daniel Crista!Succes in Bulgaria

82
Medalie de bronz la Europene pentru Daniel Crista.

Medalie de bronz la Europene pentru Daniel Crista dupa ce a facut record national. Daniel a concurat la Plovdiv la Campionatele Europene pe Velodrom.

Medalie de bronz la Europene pentru Daniel Crista in proba cu aditiune de puncte! Evolutie cu record national in Bulgaria!

Imediat după această performanță, Daniel a acordat un interviu în exclusivitate pentru TVRSport

”Ma bucur foarte mult ca am castigat aceasta medalie! Inca de la inceput m-am simtit bine. Am avut picioare si in ultimele ture am reusit sa atac si sa fie decisiv. Cred ca este cel mai important rezultat din cariera. Nu vreau sa ma opresc aici! As vrea sa ma calific la Jocurile Olimpice de la Paris!”

Campion national pe velodrom dupa ce s-a impus pe sosea si la Cupa Romaniei, Daniel Crista se apropie de finalul intrecerilor din acest an. Cele 4 medalii de aur la individual l-au trecut pe Daniel pe lista remarcatilor la Nationalele Romaniei organizate in Bulgaria, la Plovdiv. A fost pregatirea pentru Europene, unde Daniel Crista a urcat pe podium!

Medalie de bronz la Europene pentru Daniel Crista.
sursa foto Alex Ciocan

”Am muncit foarte mult anul acesta pentru velodrom. Ma simt foarte bine! Sper sa pot sa imi imbunatatesc timpul la urmarire individuala. Bineinteles sper la o calificare la Jocurile Olimpice! Campionatul National a fost destul de greu. Ma bucur ca sunt in forma si am reusit sa castig toate probele la care am participat!” a fost declaratia lui Daniel pentru AIMX inainte de Europene!

Alex Ciocan fostul sprinter de succes al Romaniei a comentat cursa de medalie pe care a avut-o Daniel si a promovat cursa pe pagina de socializare

”Am o pasiune si un respect deosebit pentru oamenii seriosi, cu bun simt si muncitori! V-am chemat sa-i tinem pumnii lui Daniel Crista la CE proba de omnium. Daniel a terminat pe locul 8, cu un nou record national Urmarirea Individuala (55.451km/h) Sunt convins ca fiecare gand al vostru catre el, ii va da un plus de viteza”-Alex Ciocan

Pe AIMX aflati aici cine a castigat medaliile de la Nationalele Romaniei de Gimnastica