joi, decembrie 7, 2023
AcasăINOTAndrei Anghel e în semifinale la Mondialele de Natație și noi medalii...

Andrei Anghel e în semifinale la Mondialele de Natație și noi medalii la FOTE

Andrei Anghel e în semifinale la Mondialele de Natație. La 25 de ani sportivul nostru s-a calificat azi dimineață în penultimul act la întrecerile din Fukuoka. Bilanț fantastic pentru înotătorii români: cinci medalii de aur și trei de bronz la FOTE, Maribor în Slovenia!

Andrei Anghel e în semifinale la Mondialele de Natație și noi medalii la FOTE
Sursa Facebook, FRNPM

Andrei Anghel e în semifinale la Mondialele de Natație, cu a 9-a performanță sportivul antrenat de Marius Grigore a înotat în seria a șasea și a parcurs cei 50 de metri în 24,86 secunde, timp care-i aduce calificarea în penultimul act al probei. Semifinalele sunt programate în aceeași zi, de la orele 15:06 și 15:11.

Înotătorii români au încheiat în forță participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor. Vineri seara, 28 iulie 2023, în ultima sesiune, sportivii din cadrul Team România au cucerit încă trei medalii anunță FRNPM: două medalii de aur, prin Robert Badea (400 metri mixt) și Daria Silișteanu (100 metri spate) și o medalie de bronz, prin Darius Coman (100 metri bras).

Robert Badea, Daria Silișteanu și Dariusc Coman câștigă medalii cu noi recorduri naționale, iar timpul lui Robert și cel al Dariei reprezintă noi recorduri ale competiției, FOTE la înot! Astfel, la capătul celor cinci zile de concurs, înotătorii români au cucerit opt medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor: cinci de aur și trei de bronz!

FOTE 2023: Robert Badea a cucerit o nouă medalie de AUR pentru România la înot! S-a impus și la 200 metri mixt!

Aissia Prisecariu a cucerit primul aur pentru delegația țării noaste, în proba de 200 metri spate, cu un nou record național la 15 ani.

Tot marți, Darius Coman (în proba de 200 metri bras) și Andrei Theodor Proca (în proba de 1.500 metri liber) au câștigat medalii de bronz la Maribor, Slovenia.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE