Antrenorul de la CSM Dorna, Cristian Prâsneac anunță criteriul de selecție

0
122
Antrenorul de la CSM Dorna, Cristian Prâsneac anunță criteriul de selecție

Antrenorul de la CSM Dorna, Cristian Prâsneac anunță criteriul de selecție pentru Campionatul Balcanic și European de cros! Întrecerea va fi în localitatea Poiana Stampei.

Antrenorul de la CSM Dorna, Cristian Prâsneac anunță criteriul de selecție
Sursa Facebook, Prasneac Cristian

Antrenorul de la CSM Dorna, Cristian Prâsneac anunță criteriul de selecție pentru Campionatul Balcanic și European de cros! Întrecerea va fi în centrul atenției, iar Poiana Stampei se va afla pe harta atletismului pentru organizarea a doua competitii majore.

Cu majoritate de voturi, membrii Consiliului Federal au decis ca:1. Finala Campionatului Național de Cros, categoriile Copii si Juniori U16, U18 să se desfășoare în data de 21 octombrie 2023 la Poiana Stampei;2. Finala Campionatului Național de Cros, categoriile Juniori U20, Tineret U23 și Seniori să se desfășoare la Poiana Stampei în data de 28 octombrie. În urma unei analize detaliate pe partea logistică pentru desfășurarea Campioantului Național de Cros la toate categoriile, localitate Poiana Stampei va fi în centrul atenției atletismul din toamnă. Chiar dacă pentru organizarea acestor competiții au fost solicitări de la încă trei organizatori din România (Botoșani și două de la Timișoara) s-a decis că Bucovina îndeplinește standardele cele mai apropiate ca si ,,traseu de competitie” cu cele de la Campionatele Europene.

”Țin tare mult să mulțumesc domnului primar al comunei Poiana Stampei – ing.Viluț Mezdrea, Asociației  Județene de Atletism Suceava și colegilor ce au dat votul de încredere în Consilul Federal” a transmis Cristian Prâsneac, membru Consiliul Federal și antrenor CSM Dorna Vatra Dornei.

Pe AIMX  citiți și mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea