Andrei Anghel îmbunătățește baremul de calificare la Mondial

0
170
Andrei Anghel îmbunătățește baremul de calificare la Mondial

Andrei Anghel îmbunătățește baremul de calificare la Mondial! E prima dată sub 25 de secunde la finish în proba de 50 de metri spate!

Andrei Anghel îmbunătățește baremul de calificare la Mondial
sursa Facebook FRNPM 

Andrei Anghel îmbunătățește baremul de calificare la Mondial după evoluția la Cupa României, competiția de la Otopeni (bazin de 50 de metri).

Marius Grigore, Bogdan Stroe, Liviu Vlasceanu, psiholog Florentina Tonita , preparator fizic Alexandru Bombaru și Marcella Salles Amar– nutriționist fac parte din echipa lui Andrei Anghel.

Andrei Anghel își îmbunătățește baremul de calificare la Campionatul Mondial de Înot-Fukuoka 2023 (barem realizat încă din anul 2022) cu Personal Best și coboară pentru prima dată sub 25 de secunde (24″94 secunde).

Competiția de la Otopeni face parte din seria oficială World Aquatics pentru calificarea la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, din perioada 14-30 iulie 2023.

Clubul Sportiv Municipal București participă la competiție cu 5 sportivi:

Andrei Anghel, Tobias Dumitrache, Vlad Pricop, Petre Culea şi David Mihai. Antrenori: Marius Grigore și Bogdan Stroe.

Toate cele trei zile de concurs sunt transmise în direct pe pagina oficială de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, dar și pe site-ul www.frnpm.ro.

Distanța favorită a lui Andrei Anghel rămâne cea de 50 de metri, are o prezență în semifinalele Mondiale(cu al 7-lea timp mondial al seriilor). Andrei Anghel progresează în proba 50 metri spate. Andrei Mircea Anghel are și diplomă de bune practici în nutriție. Nutriționiști în diverse etape de pregătire: Marcella Salles Amar , Bob Seebohar și Serban Damian .

Anghel, Pricop, Dumitrache şi Mihai fac o ștafetă de campioni. Ştafeta de 4×100 metri mixt a clubului CSM-BUCUREŞTI a devenit campioană națională a României la categoria open.

Andrei Anghel, Pricop Vlad Alexandru, Tobias Dumitrache şi David Mihai
Sursa Facebook FRNPM

Andrei Anghel, Pricop Vlad Alexandru, Tobias Dumitrache şi David Mihai au câștigat în proba de ștafetă contra lui David Popovici, Cristian Lapadat, Dragoș Ghile și Alessandro Petrișor Vlad. Top trei a fost completat de Albert Gabriel Cojanu, Emil Dancanet, Bogdan Alexandru Checiches și de Andrei Sebastian Simion la 4 X 100 metri mixt.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea