vineri, decembrie 8, 2023
AcasăINOTVlad Stancu bate recordul lui David Popovici la 400 metri liber

Vlad Stancu bate recordul lui David Popovici la 400 metri liber

Vlad Stancu bate recordul lui David Popovici la 400 metri. 3:47.17! David câștigă la 100 metri fluture, vineri, în prima zi a întrecerilor Cupei României, de la Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni.

Vlad Stancu bate recordul lui David Popovici la 400 metri liber

Vlad Stancu bate recordul lui David Popovici la 400 metri liber la Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni, la întrecerile de la Cupa României.

Nandor Nagy l-a urmat pe campionul de la Steaua. În urma înotătorului de la Clubul Sportiv Școlar Hunedoara s-a clasat Andrei Theodor Proca. Sportivul de la Clubul Sportiv Municipal Pitești este cel mai bun junior și obține și bronz la seniori și tineret . Cupa României este un criteriu de calificare pentru Campionatele Mondiale de nataţie de la Fukuoka, din perioada 14-30 iulie. Andrei Anghel îmbunătățește baremul de calificare la Mondial după evoluția la competiția de la Otopeni (bazin de 50 de metri).

Înotătorii Argeșeni fac performanță! La Complexul Sportiv De Natație Otopeni, Proca Theodor de la CSM Piteşti adună medalii. Antrenorul, Ciobanu Nicolae Viorel a postat pe pagina de socializare. Sub îndrumarea antrenorului Viorel Ciobanu și Robert Glință a început să facă performanță. A practicat mai întâi karate, după care, la 9 ani, a dorit să învețe să înoate în Bazinul Olimpic din Pitești. După cateva luni își deschidea calea spre succes!

La 100 metri fluture Alexandra Bogdăneci (CSU Piteşti) a câștigat în 1:00.69. David Popovici (CS Dinamo) a câştigat la 100 metri fluture întrecerea de la Cupa României. Daniel Cristian Martin (CSM Bacău) a fost pe doi. Podiumul a fost completat de alt dinamovist, Dragoş Ghile.

CSA Steaua a obţinut cele mai multe victorii, cinci, în prima zi a Cupei României, iar CS Dinamo şi CSM Constanţa au reuşit câte două succese.

Toate rezultatele sunt aici!

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE