sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăINOTAndrei Anghel, Pricop Vlad Alexandru, Tobias Dumitrache şi David Mihai

Andrei Anghel, Pricop Vlad Alexandru, Tobias Dumitrache şi David Mihai

Anghel, Pricop, Dumitrache şi Mihai fac o ștafetă de campioni. Ştafeta de 4×100 metri mixt a clubului CSM-BUCUREŞTI devine campioană națională a României la categoria open.

Andrei Anghel, Pricop Vlad Alexandru, Tobias Dumitrache şi David Mihai
Sursa Facebook FRNPM

Andrei Anghel, Pricop Vlad Alexandru, Tobias Dumitrache şi David Mihai au câștigat în proba de ștafetă contra lui David Popovici, Cristian Lapadat, Dragoș Ghile și Alessandro Petrișor Vlad. Top trei a fost completat de Albert Gabriel Cojanu, Emil Dancanet, Bogdan Alexandru Checiches și de Andrei Sebastian Simion la 4 X 100 metri mixt.

Proba favorită a lui Andrei Anghel rămâne cea de 50 de metri, înoată sub supravegherea lui  Marius Grigore. Andrei are o prezență în semifinalele Mondiale(cu al 7-lea timp mondial al seriilor). Andrei Anghel progresează în proba 50 metri spate, realizând timpul de 23″12 secunde(887 puncte FINA), vrea un nou personal best.

Din echipă fac parte Bogdan StroeLiviu Vlasceanu, doamna psiholog Florentina Tonita și preparatorul fizic Alexandru Bombaru .

Nutriționiști în diverse etape de pregătire: Marcella Salles Amar , Bob Seebohar și Serban Damian .

Andrei Mircea Anghel are și diplomă de bune practici în nutriție.

Andrei făcea și anul trecut analiza după evoluția la Naționale

Andrei Anghel, Pricop Vlad Alexandru, Tobias Dumitrache şi David Mihai Rațiu și Andrei Anghel entuziasmează la Naționale. Declarație

”Un concurs reușit pentru mine. Concurs trecut în calendarul federației de specialitate ca și competiție de realizare a baremului pentru Campionatul European, de la Roma,în luna august în același an. Așa cum am anunțat în luna iunie a anului 2021 proiectul meu „100m spate cât mai rapid posibil”este în desfășurare și am progresat deja,realizând în a 2-a zi de concurs 55. 63(PB) și locul 1 în clasamentul național actual. În cea de a treia zi a Campionatului Național am evoluat în proba de 50 metri spate și am performat cu timpul de 25.29. Am obținut titlul de campion național și calificarea la Campionatul European de la Roma. Sunt recunoscător celor care m-au sprijinit material în acest an:Mol România și Fundatia pentru comunitate și Internațional Business Transport SA(IBT). Împreună cu antrenorul meu,Marius Grigore,Bogdan Stroe si staff-ul tehnic din echipa Bucharest Sport Club suntem pregătiți să ne depășim limitele în continuare.”-Andrei Anghel

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE