Andrei Apetrei vorbește despre succesul din Skopje, Makedonia. Speed Fit

137
Andrei Apetrei vorbește despre succesul din Skopje, Makedonia. Speed Fit

Andrei Apetrei a câștigat argintul la Speed Fit la individual și este medaliat și alături de @Cameliapersonaltrainer.

Andrei Apetrei vorbește despre succesul din Skopje, Makedonia. Speed Fit

Andrei Apetrei a postat pe pagina de socializare și a vorbit pentru AIMX despre evoluția pe plan intern și internațional.

”Sunt foarte fericit că, din nou am cucerit toate medaliile alături de colegii mei. Locul 2 la Campionatul Balcanic Speed Fit individual cu 559 de puncte, un punctaj decent din punctul meu de vedere, dar mai avem de muncit și locul 3 alături de colega mea.”Andrei Apetrei pe pagina de socializare.

Andrei a făcut o analiză a evoluției sale pentru AIMX!

”Pregatirea a mers conform programului, o oră alergare pe zi, plus 3 ore de antrenament cu greutăți și antrenament specific Speed Fit. Noua categorie Speed Fit este de anul trecut la noi în federație și sunt mai multe niveluri, Gold Standard, Silver level și Bronze Level. Eu am peste 10 concursuri la care am participat și pe lângă asta 3 medalii de aur la Campionatele Mondiale de anul trecut câștigate. Anul acesta după o pregatire de 12 săptămâni am fost convocat în lotul național să particip alături de colegii mei la Campionatul Balcanic din Skopje. Aici am reușit să iau medalia de argint la la categoria Silver level individual, iar la categoria Silver Level perechi am reușit să iau locul 3 alături de colega mea Camelia Ștefan. Silver level constă în 6 exerciții pe care trebuie să le încheiem pe fiecare în parte în 2 minute și câștigă cel care are punctaj cel mai mare. Anul acesta Lucian Popa, colegul și prietenul meu a reușit să câștige medalia de aur la categoria Silver level individual și de asemenea alături de colega lui Oana Vasilescu au reușit să câștige și la categoria pe perechi. În data de 3 mai lotul se va întruni din nou pentru a reuși să cucerească medalii la Campionatul European care se va ține în Spania, la Santa Susanna.”

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea