Eduard Grosu este leader în turul Belgrade Banjaluka. Rezultate:

0
119
Eduard Grosu este leader în turul Belgrade Banjaluka. Rezultate:

Eduard Grosu este leader în turul Belgrade Banjaluka. În prima etapă, pe 19 aprilie a terminat pe 10. S-a impus polonezul RUDYK Bartosz de la Voster ATS Team.

Eduard Grosu este leader în turul Belgrade Banjaluka după trei etape la întrecerea din Serbia. Edi concurează pentru HRE Mazowsze Serce Polski.

În etapa a doua a fost premiat pentru întrecerea cu loc 2. A încheiat după italianul ZANONCELLO Enrico de la Green Project-Bardiani CSF-Faizanè.

În etapa a treia, Edi a fost din nou pe doi în etapa câștigată de italianul FORTIN Filippo de la Maloja Pushbikers.

Etapa a patra este  Novi Grad – Banjaluka(164km)!

Eduard Grosu ciclist care a împlinit 30 de ani a evoluat și la echipele Nippo – Vini Fantini (Italia), Delko Marseille Provence (Franţa) şi Drone Hopper – Androni Giocattoli (Italia).

În palmaresul său sunt două participări la Turul Italiei, câştigarea cursei Ronde van Limburg, dar şi victorii de etape în Turul Estoniei, Turul Croaţiei, Turul Sibiului şi Turul Lacului Qinghai.

Eduard Grosu a câştigat Turul României în 2020. Competiție în care a fost leader anul trecut după ce a câştigat etapa a treia, desfăşurată între Târgu Mureş şi Făgăraş.

Grosu termina pe doi pentru echipa poloneză după ce a concurat pentru: Nippo – Vini Fantini (Italia), Delko Marseille Provence (Franţa) şi Drone Hopper – Androni Giocattoli (Italia).

Grosu termină pe doi cursa din Mallorca pentru HRE Mazowsze Serce Polski
Sursa HRE Mazowsze Serce Polski Cycling Team

Grosu termina pe 2 o cursă organizată în Palma de Mallorca, unde erau prezente 10 echipe continentale, aflate în cantonament pe insula iberică anunța Eduard Grosu Fan Club. După declarațiile lui Edi, atmosfera în echipă este una foarte bună ceea ce însemnă mai mult decât rezultatul, unul foarte bun, obținut de sprinterul român.

Anul trecut, Eduard Grosu a încheiat o cursă solicitantă cu cel mai bun rezultat obținut în etapa a 4-a din Turul Langkawi când ciclistul de la
Drone Hopper – Androni Giocattoli
 a fost pe 3. Întrecerea a fost câștigată de Iván Ramiro Sosa de la Movistar.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Bucură-te de primăvară, în natură, cu alergare și peisaje superbe la competiția www.urmepeplay.ro !

Autor: Ovidiu Pețenghea