Andrei Tale este cel mai bine clasat roman la Lavaredo. Hajnal s-a retras din cursa

596

Andrei Tale a trecut de jumatatea ultramaratonului Lavaredo Ultra Trail. La ora 8 dimineata se apropia de kilometrul 70. Robert Hajnal s-a retras din cursa la kilometrul 65. „Din alergator ma transform in suporter. Sunt bine, doar ca in urma cu 20 de minute fata de plan”, a scris Robert pe pagina sa de facebook. 

Andrei Tale se afla pe locul 33 in clasamentul general de la Lavaredo Ultra Trail

Andrei Tale face o cursa excelenta in Italia. Este cel mai bine clasat roman din cei 24 care au luat startul la miezul noptii. Andrei alergase pana la ora 8 dimineata 70 de kilometri, din cei 120 pana la finish. Cu putin dupa ce a trecut de mijlocul cursei Robert Hajnal a luat decizia de a se retrage din concurs. Ocupa locul 22 in clasament.

Urmatorul alergator din Romania este Radu Milea: locul 68. El este urmat de Gabriel Cojan (77) si de un trio format din Corneliu Buliga (93), Stefan Dan (94) si Adelin Udeanu (95).

Alex Cosmin Petrut era dupa 8 ore de alergare pe locul 118.

Adriana Plosnita este pe locul 29 la feminin

Din cele cinci romance prezente la start, Adriana Plosnita statea cel mai bine in clasament in aceasta dimineata. Adriana se afla pe locul 29 in clasamentul feminin. Ea alergase peste 50 de kilometri. Urmatoarea romanca este Cristina Vasilache, locul 62.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: The North Face Lavaredo , Robert Hajnal