Andrei Tale si Alex Petrut sunt ambasadorii Apuseni Ultra Race

844

  Andrei Tale si Alex Petrut sunt primii doi ambasadori ai celui mai lung ultramaraton montan din Romania: Apuseni Ultra Race. 7 cititori au raspuns intrebarii aimx. Toti i-au indicat insa, in mod gresit, pe Emilian Croitoru si Balint Bartha:). Competitia se va desfasura in perioada 21-23 septembrie. aimx.ro lanseaza un nou concurs, pe pagina de facebook, pentru a oferi o inscriere gratuita la cursa de 40 de kilometri.

Andrei Tale si Alex Petrut sunt ambasadorii Apuseni Ultra Race. Andrei a castigat prima editie a concursului

    Cozmin Ardelean, organizatorul Apuseni Ultra Race, explica pentru aimx.ro de ce Andrei Tale si Alex Petrut: „Pentru ca sunt ultramaratonisti care au agreat aceasta idee a unui ultra pe distanta clasica de 100 de mile. Sunt oameni care au inteles ce inseamna o astfel de competie. Pentru a il parafraza pe unul dintre ei, sunt curse pe care e mai usor sa le alergi, comparativ cu decizia de a participa/de a te inscrie la ele. La fel este si cu partea organizatorica. E mai usor sa o alergi, decat sa o organizezi. Si ei au inteles asta:)” Cititorii aimx.ro au avut o misiune deloc facila in incercarea de a castiga o inscriere gratuita la cursa de 40 de kilometri. Aceea de a-i identifica pe cei doi ambasadori Apuseni Ultra Race in fotografiile de mai jos.

Andrei Tale: „Sper ca prin aceasta competiție sa deschidem un drum spre alergarea montana de 100 de mile in Romania”

Prima fotografie: Andrei Tale ( Poza din articol este facuta de Robert Hajnal in urma cu 4 ani. Robert si Andrei se antrenau pentru Maraton 7500. Locatia: Valea Gaura, Bucegi)

Andrei Tale: Sper ca prin aceasta competitie sa deschidem un drum spre alergarea montana de 100 de mile in Romania, iar alergatorii sa cunoasca si frumusetea zonelor cat mai izolate ale muntilor Apuseni. In aceasta cursa ai oportunitatea sa vezi „crema” munților Apuseni, intr-un timp record, ajutat de logistica organizatorilor.”

A doua fotografie: Alex Petrut ( Poza este facuta la un antrenament in Muntii Ceahlau)

Alex Petrut:„Anul trecut tocmai ma pregateam de o ”vacanta sportiva” prin Apuseni. Am trecut prin Cluj si m-am intalnit cu Cozmin Ardelean care mi-a povestit despre Apuseni Ultra. Organizarea unei curse de 170km mi s-a parut imediat o initiativa interesanta mai ales ca era o premiera pentru Romania. Din pacate in septembrie voi fi iar la Tor des Geants dar se va termina odata si telenovela asta. Sper sa ajung anul viitor la startul Apuseni Ultra Race.”

Lansam un nou concurs in aceasta seara pe pagina de facebook aimx.ro pentru a oferi o inscriere gratuita la cursa de 40 de kilometri. Trebuie sa raspundeti sub postarea de pe pagina la intrebarea: „Ce curse vor fi organizate in cadrul Apuseni Ultra Race editia 2018?”. In cazul in care sunt mai multe raspunsuri corecte va fi realizata o tragere la sorti (prin random.org) pentru desemnarea castigatorului. Sunt acceptate raspunsurile care vor „veni” pana joi ,26 iulie, ora 20.00
Informatii despre Apuseni Ultra Race puteti afla aici.

Autor: Vlad Lucian Arhire