Andries e pe podium la Cupa Internationala de haltere de la Doha, in Qatar!

385
Andries e pe podium la Cupa Internationala de haltere de la Doha, in Qatar!

Andries e pe podium la Cupa Internationala dupa o evolutie constanta la categoria 49 de kilograme.  Elena Ramona Andries a ocupat locul al doilea la total la Doha, in Qatar cu 3 medalii cucerite. La stilul smuls, Andries a ridicat 86 de kilograme si a fost intrecuta de chinezoaica Rong Zhang, care a avut 92 kilograme la smuls. Andries a fost a doua si la aruncat, cu 101 kilograme. Elena Ramona a avut sansa sa o intreaca pe chinezoaica, dar a ratat doua incercări la 106 kilograme. Zhang a fost prima, cu 103 kilograme.

Andries e pe podium la Cupa Internationala de Haltere! La total, Zhang a castigat cu 195 kilograme, in timp ce Andries a incheiat cu  187 kilograme.

In aprilie Elena Andries a repurtat fiecare „aur” la categoria 48 kg. 3 medalii castigate la Haltere cu (179 kilograme) la total, la smuls (79 kilograme) si la aruncat (100 kilograme). Fetele au bifat 15 medalii castigate la Haltere la Campionatul European. Romania a incheiat competitia de la Izvorani cu 26 de medalii, 9 de aur, 8 de argint si 9 de bronz.

La categoria 67 de kilograme, la Cupa Internationala de haltere de la Doha, Ionut Ilie a o ocupat locul 4 la stilul smuls, cu 131 kilograme. Ionut a terminat pe 5, la aruncat cu 159 kilograme. Ilie a ocupat tot locul 5 la total cu 290 kilograme.
Vineri concureaza Andreea Penciu ( la categoria 59 de kilograme), Maria Grigoriu si Sorina Hulpan (la 64 de kilograme). Sambata va evolua Alexandra Alexe ( la categoria 76 de kilograme). LIVE STREAM aici!
Maria Luana Grigoriu este campioana nationala la sub 20 de ani. Maria Luana Grigoriu a castigat detasat concursul cu 10 kilograme in plus la total fata de adversare. Grigoriu s-a impus la smuls, aruncat si la total. Maria Luana Grigoriu a concurat dupe Europene si a intrat intr-o perioada de mentinere inainte de Nationalele sub 20 de ani. Antrenamentele le face la lotul national de tineret la Bascov langa Pitesti. Antrenorii campioanei sunt Pavel Rugea si Marius Ulareanu la clubul Rapid si Nitu Nicolae si Valeriu Calancea la lotul national.
Autor: Ovidiu Pețenghea