vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCAMPIONIAnnaliese Drăgan de la CS Sportul Studențesc s-a impus la Cupa Deleanu

Annaliese Drăgan de la CS Sportul Studențesc s-a impus la Cupa Deleanu

Annaliese Drăgan de la CS Sportul Studențesc a câștigat în fața Andreei Verdeș, iar pe trei a fost italianca SELLA Viola. Sabina Ioana Enache de la CSM Ploiești a fost a opta la total.

Annaliese Drăgan de la CS Sportul Studențesc a câștigat la cerc în fața Andreei Verdeș. La minge, Annaliese s-a impus în fața italiencei SELLA Viola , iar Andreea a fost pe 4.

Annaliese Drăgan de la CS Sportul Studențesc s-a impus la Cupa Deleanu

Italianca Viola a câștigat la măciuci, iar reprezentantele României au urcat pe podium. Andreea Cristina Verdes a fost pe doi, iar Annaliese Drăgan pe trei.

La panglică, Annaliese a câștigat și a adunat puncte pentru total unde s-a impus la Cupa Irina Deleanu. La panglică a câștigat în fața reprezentantei Franței, Valerie Romenski, iar Andreea Verdes a fost pe trei.

La junioare, Amalia Maria Lică și Christina Drăgan au fost pe doi după germancele Pusch Lada, Steinfeld Viktoria și Gotschewa Niki.

„Cupa Irina Deleanu” le-a găsit în top pe Annaliese Drăgan și pe Andreea Cristina Verdes și a oferit șansa evoluției pentru  junioare și senioare venite din întreaga lume. Încă de la prima ediție din 2001, România a devenit una dintre gazdele Europei de Sud-Est pentru gimnastica ritmică de performanță şi în comunitatea internațională de gimnastică ritmică.

Competiția este organizată de Federația Română de Gimnastică Ritmică, sub egida Federației Internaționale de Gimnastică. 

În 2022, evenimentul a fost organizat la Sala Polivalentă, între 26 – 30 aprilie. Au evoluat gimnastele din Lotul Național al României, precum și din alte 19 țări. 

Luna trecută Christina Drăgan a câștigat la cerc la Sofia după succesul la HOOP final Aphrodite Cup 2022 sursa Irina Deleanu

România este reprezentată la nivel internațional de junioarele Christina Drăgan, antrenată de Alexandra Piscupescu în cadrul CS Sportul Studențesc din București. Amalia Lică și Ileana Duțu sunt antrenate de Adriana Mitroi în cadrul ACS Dandri București. Gimnasta Amalia Lică a reușit să obțină la Sofia medalia de argint. La Aphrodite Cup, în calificări a reușit să obțină locul I la Individual compus și locul V în competiția generală cu totalul de 103,500. Ileana Duțu a reușit să ocupe poziția a V-a.

Pe AIMX citiți mai mult AICI despe Andreea Verdeș.

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE